Priekšvārds

Šis būs neliels aprakstiņš par pasākumu Baltajās naktīs Nabaklabā. Diemžēl raksts ir iesniegts ar novēlošanos sakarā ar to, ka nebija interneta... Patīkamu lasīšanu.

...

Viss sākās ar to, ka Latvijas izlases futbola spēles laikā Rocky_Lv a.k.a Kristaps mani pabrīdināja par notiekošo koncertu Nabaklabā. Mani tas manāmi ieinteresēja gan izpildītāju ziņā, gan kluba atrašanās vietas ziņā utt. Visbeidzot mēs arī atsveicinājāmies un norunājām satikties Sestdienā Nabaklabā.

Beidzot pienāca Sestdiena un Baltās Naktis gāja gaisā. Uzzvanot Kristapam šis man atbildēja visai neprecīzu laiku, kad ieradīšoties, proti, errm 20.00 varbūt 21.00 a varbūt vispār 22.00, nezinu... Lai nu kā es biju sarunājis jau vairākus cilvēkus sev līdzi, taču viss pēdējos brīžos sabruka un domāju, ka sanāks iet vienam bez cilvēkiem no manas puses. Nabā ierados jau plkst. 20.00.

Ap to laiku vēl kā parasti nekas nenotikās, bet tas mani neapturēja no Brenguļa iegādāšanās. Pienāca jau plkst. 22.00 un es izlēmu doties uz veikalu iegādāties, ko iekožamu. Ejot ārā no Nabas pa skatlodziņu no iekšpuses ieraudzīju sev 2 ļoti pazīstamus draugus. Biju mazliet pārsteigts, ka viņi te bija, jo es viņus noteikti nebiju uzaicinājis. Lai nu kā sarokojāmies un aizgājām apsēsties uz varen ērtā zaļā dīvāniņa. Pārmijām dažus vārdus un es sapratu, ka šiem nav bijis, ko darīt Baltajās Naktīs un tā kā viņiem šis pasākums licies visjēdzīgākais tie iegriezušies šeit.

Aizmirsu piebilst, ka pirms ieiešanas klubā ar viņiem viens mans draugs – turpmāk Toms,  bija paņēmis līdzi mugursomu. Tā kā nabā mugursomas pārbaudīja, sanāca neliels konflikts sakarā ar to, ka Toms nevēlējās rādīt somu. Sākumā es biju nesaprašanā līdz mani pasauca aiziet uz blakus parku un sakot, ka viņi man kaut ko parādīšot. Beidzot uzgājām augšā un no somas izleca Vodkas pudele. smiley-eek.png Biju mazliet pārsteigts. Tā nu viņiem radās izraut 0, 5l un tad iet nabā. Tā kā man Vodku negribējās es paņēmu tikai vienu malciņu.

Visu viņi tomēr neizdzēra. Pat nebija puse izdzerta. Tā nu noslēpām aiz koka Vodku un devāmies uz nabu gaidīt Kristapu. Sazinoties vairākas reizes ar Kristapu uzzināju, ka it kā līdzi braukšot arī Za4enite ar Latvija18 un Sanctom. Pienāca plkst. ~23.00 un beidzot ieradās Kristaps ar savu bijušo klasesbiedru. Tiesa, mēs viņus uzreiz nesatikām, jo Kristaps mūs neievērojot paskrēja garām soliņiem. Pagāja 10 minūtes un mēs ar Tomu un otru draugu – Renāru jau bijām iesildījušies un blandījāmies pa Nabu. Pariņķojot dažus apļus beidzot pretim soļoja elektroniska marša pavadījumā Kristaps ar bijušo klasesbiedru – Edgaru.  Aizmirsu piebilst, ka negaidīti pirms Kristapa ap ~22.00 ieradās Throttle. Biju mazliet pārsteigts, jo par viņu arī neviens nezināja. Viņš arī bija jau paņēmis līdzi bariņu. Viņu satiku jau ~2x.

Pēc kāda laiciņa beidzot klubā bija pamatīgi skaņu vārstījumi pamatīgā skaļumā. Pēc sarunām pie galdiņiem un Kristapa, Edgara sarunas ar meitenēm no kaut kāda pavasara visi satikāmies deju zālē. Jāpiebilst, ka Nabā bija 3 zāles, kurā tikai vienā no tām bija ļoti tīkama mūzika. Tad nu sākās arī deju laiks, pie noteiktiem gabaliem gājām izkratīt savus kauliņus. Varu teikt, ka Kristaps visvairāk dejoja un bija riktīgi nosvīdis.

Pēc tam devāmies ārā ar draugiem pakaļ Vodkai, taču nemanāmi pie ieejas pazuda Toms, tā arī neatgriežoties. O well... Devāmies atpakaļ un atkal satikām Kristapu ar Edgaru. Šoreiz aizgājām pie soliņiem. Apsēdāmies. Pēkšņi Kristaps un Edgars mūs stumdīja un izaicināja mūs pieiet klāt un iepazīties ar divām blakus sēdošām daiļā dzimuma pārstāvēm. Huh, beidzot viņi mūs ar Renāru pierunāja. Sāka Renārs, pieejot klāt un, kaut ko runājot aizveda uz deju placi. Beidzot atbrīvojās vieta un man radās izdevība piestumties klāt otrai meitenei. Sākumā viņu arī uzaicināju uz deju placi, taču mums ātri apnika un devāmies atpakaļ uz soliņu. Tur pārmijot daudz lietas, kā arī apmainoties telefona numuriem utt. Beigās sanāca, ka Kristaps man dabūja meiteni, taču attiecības ar viņu noteikti nebūs ilglaicīgas...

 

Tagad jau aizvilkās Renārs un palikām mēs ar Edgaru un Kristapu. Jau atkal kārtīgi gājām izdejoties un tad jau bija jāiet Kristapam ar Edgaru. Tā nu sanāca, ka es paliku viss ilgāk. Viņi aizgāja ap ~3.00. Vismaz biju atlīdzinājis par ļoti agru aiziešanu iepriekšējā Nabas koncertā, kur klāt Kristapam bija vēl Rigards (Gangz) un Hibsters (Rolands). Man sanāca palikt Nabā līdz pat 5 rītā pa ceļam vēl iekožot 4 hamburgerus, jo visi veikali bija ciet. lol_mini.gif Blandoties pa āru kādu laiciņu bija šausmīgi auksts, izrādījās tomēr, ka ar uzvilktu žaketi nekas nebija līdzēts. Beidzot braucu uz Jūrmalu uz otrajām mājām. Vilcienā diemžēl aizmigu un aizbraucu 3 pieturas tālāk, kas man lika iet apmēram 4 kilometrus uz mājām. Beidzot ierados mājās nosalis un satinos segā ar galvassāpēm. crazy.gif

Kopumā par pasākumu es varētu teikt „Everything went better than expected”. Viss bija tiešām forši un dabūju izdejoties. Žēl bija tikai, ka Sanctom sadirsa, atvainojos par izteicienu, par to, ka būšot, un neko nepasakot aizgāja uz citu pasākumu (pokeru I guess? Vai vispār aizgāja...). Lai nu kā viņam tika solīts bans, bet nezinu vai tas tika uzlikts. crazy.gif Viss bija lieliski un gaidu nākamo koncertu!


Laboja Static, labots 1x