Šoreiz izteikšu savas domas par tīkla ''šūteri''. Jāsaka, ka pats žanrs man šķiet visai banāls, jo viss spēles laiks tiek bāzēts uz ļoti monotonām darbībām, bez lielām atšķirībām tajās. Vai ''Battlefield Heroes'' ir evolūcija žanrā un paceļ latiņu krietni augstāk? Nē. Vai tā ir jautra spēle arī tiem, kas šāda veida spēles nespēlē? Noteikti.
Uzsākam procesu līdz spēlēšanai ar reģistrāciju mājas lapā - dīvaina lieta ir tā, ka izdevējs ir EA(datorspēļu McDonalds), bet pati spēle ir par brīvu.... Nu, labi tātad reģistrācija - standart stuff, viss strādā, nav ko piebilst. Nākošais posms ir sava personāža izveidošana. Izvēle ir visai šaura, bet pietiekama - 3 klases - Padevīgais ārsts - Soldier, Rembo supercilvēks - Gunner un viskaitinošākais cilvēks pasaulē, kuram ir tendence palikt neredzamam un iebīdīt pretiniekam starp asu objektu, 2 armijas, kurās iestāties - Royals( alternatīvie amerikāņi) un Nationals(alternatīvie vācieši).Protams, iestājos Nationals armijā un izvēlējos ''grūžamnazimugurā'' klasi. Pēc pāris sekundēm uzzinu šokējošo ziņu - spēle tiek palaista no tīkla brauzera, kas nozīmē, ka spēle ir kaut kāds ''free shit''. Ja jūs tā domājat, jums........ nav taisnība. Beidzot tiekot iekšā spēlē, priekšā paveras spēle ar labām idejām un daudz plusiem.
Pirmā lieliskā lieta šajā spēlē ir dizains, tas ir ''multenīgs'', bet atšķirībā no citas nedaudz līdzīgas tīkla spēles - Team Fortress 2, tā ir pilnīga cell shaded izpildīta spēle( tas attiecas gan uz debesīm, gan mājām). Dizains BH ir patīkams acīm un dod patīkamu atbrīvojošu sajūtu. Ak, jā un darbība risinās II pasaules karā. Spēlētāju modeļi ir īpaši patīkami ar savām kustībām un sejas izteiksmēm padara spēli ļoti jautru. Grafika var būt nav pats, pats augstākais līmenis, bet tas ka spēle sver tikai 300 mb uz cietā diska, to daļēji atsver. Visumā - grafiskais iespaids ļoti labā A līmenī.
Bet, protams, spēlēs galvenais ir spēles process un šajā spēlē man tas patiešām patīk( nevis kā tajā apkaunojumā - Counter strike). Tātad pašlaik spēlē ir tikai 5 kartes, kaut to skaits ātri vien palielinās un katra no tām ir unikāls piedzīvojums, katrā no tām ir sava tehnika, kuru ir jautri vadīt(izņemot lidmašīnu) un visas kartes ir ļoti jautras( nu, labi izņemot pēdējo izlaidumu, tā karte konkrēti nekam neder). Spēles cīņu sistēma ir šāda: Ir divas komandas, katrai pa 50 punktiem, par katru nokauto pretinieku 1 nost no viņu komandas, bet ar nosacījumu - iekarojot pretinieku komandas bāzes ar mīļo šaujam(vai auksto)ieroču palīdzību- Par katru savas komandas karogu, kas mīli plīvo vējā, iegūstam bonusu nogalinot pretiniekus. Zaudē komanda, kura paliek bez punktiem. Spēle izveidota visai sabalansēti, pašlaik mana uzvarēto/zaudēto spēļu attiecība ir 1.5, kas protams, ir pateicoties manām izcilajām stratēģijas spējām. Īpašu disbalansu nejūtu, jo spēlēju tikai ar comando, tieku nošauts, nošauju citus, nekādus milzīgus trūkumus vai pārlieku dižas priekšrocības klasēs neredzu.
Skaņa OK, sākuma melodija pielīp kā košļajamā gumija pie matiem, nekā īpaša ko teikt nav.
Protams, Battlefield Heroes nav ideāla. Spēles ''Kontenta'' trūkums liek sevi manīt un, ja plāno BH spēlet vairākas stundas pēc kārtas, ir risks iekļūt rutīnas skavās. Arī čats nav tas labākais, tāpat apbēdina balss čata trūkums. Arī tehnikas vadība nav ideāla......

Laboja Ridiculus, labots 1x