Blizzard kompānija vēlas ieviest savas spēles iekš Apple's iOS, viņi visvairāk vēlētos ieviest World Of Warcraft priekš IPad un priekš iPhone.

Šāda doma ir radusies, kad lielākā daļa Blizzard darbinieku, lielākoties galvenie dizaineri un spēles veidotāji,   ir pamanījuši, ka gandrīz visi ko viņi pazīst izmanto iPhone vai iPad, tāpēc arī šī Apple mānija pārgājusi pie Blizzard kompānijas un viņi tagad arī ir kļuvuši par šīs lietas lieliem faniem.

Šobrīd viņi prāto, kādas pārmaiņas viņiem veikt, lai būtu ieinteresēti gan viņi, gan arī pārējie spēles izmantotāji. Zināms ir, ka tuvākajās  ~2 nedēļās nekas netiks izviedots, taču domāt pozitīvi un cerēt, ka tomēr tas iznāks ātrāk ir labi vienmēr.

Kompānija ir saskārusies ar dažādām problēmām, lai tomēr ieviestu šo populāro MMO spēli priekš iStuff lietotajiem. Jo WoW ir veidots priekš klaviatūras un peles, un tāpēc viņi nerod īpašus risinājumus, lai šo spēli tomēr pārvērstu priekš skārienjūtīgās tehnikas.

Taču Blizzard ir apsolījuši darīt visu iespējamo un sadarbojoties arī ar citām spēļu kompānijām un tomēr ieviest šo spēli uz skārienjūtīgā ekrāna.

Laboja mad, labots 2x