Lietotāju noteikumi:

  1. Ievērot exs.lv lapas lietošanas noteikumus
  2. Noteikumu neizlasīšana neatbrīvo no soda.
  3. Sekot līdzi aktuālajām (piespraustajām, spēkā esošajām) tēmām forumā un pēc tām arī vadīties.
  4. Tēmas, komentārus atļauts pievienot tikai latviešu valodā.
  5. Ja lietotājs nepieder pie ban-team vai servera administrācijas, viņš nedrīkst komentēt banu apelācijās, acc pieteikumos un nosūdzēto palīgprogrammu lietotāju tēmās. Par katru komentāru neatļautajās tēmās tiek piešķirts brīdinājums un komentāra dzēšana.
  6. Ban-team un servera administrācijas locekļiem, banu apelācijās, acc pieteikumos un nosūdzēto palīgprogrammu lietotāju tēmās atļauts pievienot tikai saturīgus komentārus, kuri satur svarīgu, argumentētu informāciju, kas atbilst tēmai (Nepareizs piemērs: Ir WH!, Pareizs piemērs: Aizdomīgi brīži situācijās 0:40, 23:24, kad šaujot... Lūdzu argumentēt manis iepriekš nosauktās spēles situācijas.) Savukārt tēmas veidotājam ir jāatspēko ar detalizētiem skaidrojumiem visas ban-team pieprasītās spēles situācijas un jāsniedz atbilde arī uz pārējiem jautājumiem. Administratori un ban-team locekļi tiks brīdināti, ja sniegs nepamatotus un neobjektīvus komentārus.
  7. Galējos slēdzienus tēmās (vai cilvēks tiek atbanots, vai nē) drīkst izteikt tikai Ban-team locekļi vai arī administrators, kurš banu uzlicis. Lēmumus nedrīkst pieņemt vienpersoniski, iepriekš ir jāapspriežās ar pārējiem ban-team biedriem vai administratoriem un jāuzzina viņu viedokļus, jāuzklausa situāciju skaidrojumus.
  8. Acc pieteikumu tēmās drīkst komentēt tikai ban-team vai administratori. Neatkarīgi no tā, vai atbalsti kandidātu, vai nē, ir jāsniedz objektīvs un pamatots skaidrojums kāpēc tu neatbalsti/atbalsti kandidātu. (Nepareizs piemērs: REC, Pareizs piemērs: Atbalstu. Tāpēc, ka lietotājs ir pieklājīgs, serverī uzvedās labi. Zinu, ka ir prasmes spēlē un palīgprogrammu lietotāju atpazīšanā...) Par nepamatotu balsojumu attiecīgās personas tiks brīdinātas.

Tēmu noteikumi:

  1. Tēmu virsrakstam jābūt tādam, lai tas uzreiz dotu skaidru ieskatu par tēmas saturu.
  2. Tēmu virsrakstā vēlams ievietot tagus. Piemēram: [Pamācība].
  3. Tēmas saturam jābūt maksimāli apjomīgam.
  4. Ja tēma iesniegta no cita avota, norādīt oriģinālā avota adresi.
  5. Nepievienot komentārus vecās tēmās, kurās nav vajadzības pēc komentāriem, piemēram, neaizslēgtās bana apelācijās, kur slēdziens jau ir ticis izteikts un problēma atrisināta. Pamācībās vai citās tamlīdzīgās tēmās, kur atsauces vai palīdzību komentāri ir bieži novērojami, komentēt ir atļauts.
  6. Nav atļauts "pacelt" rakstu ar bezjēdzīga satura komentāru, piemēram, "bump". Tēma nekur nepazudīs un agri vai vēlu tiks izskatīta. Ja raksts nav ticis izskatīts nedēļas laikā, ar privāto ziņu sistēmas palīdzību nosūtīt laipnu vēstuli ar lūgumu tēmu izskatīt kādam no ban-team locekļiem.
  7. Tēma/komentāri nedrīkst saturēt informāciju, kur jebkādi tiek nomelnots kāds exs.lv Counter-Strike serveris. Tā vietā, ja kaut kas nepatīk, komentāru noformulēt ieteikuma formā. Un atceries, ka visiem viedokļi nemēdz būt vienādi, tāpēc centies nebūt egoists.
  8. Nav atļauts tēmā ievietot referāļu adreses no kurām ir kāds labums tēmas veidotājam.
  9. Tēmās nerakstīt smaidiņus, vai arī rakstīt tos maz un atbilstošās vietās. Smaidiņus, kas ir viens aiz otra, nepievienot.
  10. Pirms sniedz atbildi kādam lietotājam, vairākas reizes pārlasi, ko viņš ir vēlējies un sniedz detalizētu un precīzu atbildi uz jautājumu, lai nerastos lieki jautājumi pēc tam.
  11. Pirms pievieno kādu komentāru, pārlasi visu tēmu un pārliecinies, ka iepriekš tavs sakāmais nav jau citā vietā izklāstīts. Neatkārtojies.
  12. Nepildi atbildīgo pienākumus (ban-team, administratori). Nedrīkst komentārs saturēt informāciju, kurā tu viņam aizrādi par viņa rīcību vai arī izsaki jebkādus slēdzienus citās tēmās.
  13. Nav atļauts saites slēpt zem adrešu saīsinātājiem. Jāievieto oriģinālā avota pilna adrese.
  14. Jebkāda veida reklāma ir aizliegta.

Tēmu veidošanas noteikumi:

  1. Tēma ir jāpievieno atbilstošā sadaļā. Piemēram, ja tēma ir saistīta ar cs.exs.lv serveri, tad tā ir jāpievieno cs.exs.lv apakšsadaļā, bet, ja tēma ir vispārīgi par Counter-Strike un nav saistīta ar serveri, tā jāpievieno galvenajā Counter-Strike sadaļā. Ja tēma ir pievienota nepareizajā sadaļā, tā var netikt izskatīta.
  2. Pirms taisi kādu tēmu, izmanto lapas meklētāju un pārliecinies vai kas tāds iepriekš jau nav bijis uzrakstīts/izrunāts.
  3. Nedrīkst taisīt vairākas tēmas, kuras satur vienu un to pašu informāciju.
  4. Pirms prasi kādu jautājumu, pats pameklē atbildi google vai kādā citā meklēšanas lapā. Ja nu tomēr nevari atrast, tad tēmu ir ļauts veidot.

Saturs:

  1. Rakstot rakstu nesteidzies, apdomā kārtīgi katru teikumu.
  2. Ievērot pareizrakstību. Ja nu tomēr ar pareizrakstību nesokās tik labi kā vēlētos, izmantot kādu pareizrakstības pārbaudes programmu. Word, Firefox spraudni vai kādu tamlīdzīgu programmu.
  3. Ievērot interpunkciju - pareizu pieturzīmju lietojumu.
  4. Lietot garumzīmes.
  5. Nelietot lielos burtus, "caps lock" visam rakstam. Lielos burtus jālieto tikai teikuma sākumā vai arī īpašvārdos. Ja vēlies kādu daļu teksta izcelt - lieto grafiskās izcelšanas iespējas, piemēram, iezīmē teikumu/vārdu treknrakstā.
  6. Nelieto saīsinājumus, interneta slengus un tamlīdzīgas konstrukcijas vārdus, piemēram: omg, vnk, kpc, lol, kr4 un tamlīdzīgus vārdus. Raksti visu pilnā, gramatiski pareizā formā.
  7. Pirms iesniedz rakstu, pārlasi to vēlreiz un pārliecinies, ka tavs teksts ir viegli uztverams un saprotams. Ja ir vajadzība, pārlasi to skaļi.
  8. Ja ir vajadzība, grafiski noformēt rakstu, lai tas būtu pievilcīgāks un vieglāk uztverams izskata ziņā. Nepārspīlēt ar to.
  9. Netaisīt dubult-postus.

Ja ir kādas neskaidrības vai redzat kādu kļūdu, vai ir iesakāmi papildus noteikumi, sazināties ar Static.

Laboja Static, labots 6x