Šoreiz mans raksts būs par diezgan populāru tēmu šobrīd,par Counter- Strike: Global Offensive skinu ‘’gamblošanu’’.Tātad esmu pārliecināts,ka lielākā daļa zin un varbūt pat ir spēlējuši šo spēli,un zin par ieroču speciālajiem dizainiem jeb skiniem. Pēdējā gada laikā sāk parādīties arvien vairāk un vairāk mājaslapas,kur tev tiek dota iespēja ar šiem skiniem spēlēt dažāda veida džekpotus,ruletes u.c. azartspēles.

Bet ne gluži par to būs šis raksts. Vēlējos jums parādīt dažādas mājaslapas,kuras viennozīmīgi noderēs jaunajiem spēlētājiem,kas gribēs iegūt skinus par velti,nemaksājot ne centa.

Lai iegūtu skinus pilnīgi par baltu velti,jums nebūs jādara nekas daudz. Pārsvarā būs jāieraksta kāds ‘’refferālis’’,kas neaizņems vairāk par pāris minūtēm.Csgospins.com

 

Ievadot šo kodu,jūs automātiski iegūsiet 100 coins jeb 100 monētas,kas ir līdzvērtīgas 1 $. Par šīm 100 monētām jūs varat izpirkt jūsu vēlamo skinu.

 

 

               Turpinot ar kickback.com,šeit būs mazliet savādāk.

Reģistrējoties mājaslapā jums iedos konkrētu skaitu rubīnu par reģistrēšanos,Steam profila pievienošanu utt.

Kickback.com

 

Jūs varat spēlēt 1vs1 uz rubīniem vai reālu naudu,kā arī nespēlēt un katru dienu ieejot jūs saņemsiet bezmaksas rubīnus ,par kuriem arī var izpirkt skinus,taču tikai tad,ja jums steam nikam būs pievienots / kickback.com.Jāpiebilst,ka šis dienas bonuss ik nedēļu,2 nedēļas pieaug.

Kickback.com

 

 

               Tālāk nāk jau daudziem dzirdētais csgodouble.com.

Ļoti līdzīga mājaslapa csgospins.com,taču šeit ievadot kodu ‘’CCCOINS’’ jūs iegūsiet 500 kredītus,ko var pielīdzināt 50 centiem.Šo kodu var ievadīt mājaslapas augšējā daļā ‘’Free coins’’. 

 

               Csgovodka.com

Arī ļoti līdzīga mājaslapa iepriekšējām,taču šī ir krievu valodā.Tāpat kā ar iepriekšējajām dodamies uz ‘’free points’’  un ievadām kodu ‘’ Moneyyy’’. Ar šo kodu,ja nemaldos,jūs iegūsiet 750 punktus,kas ir pielīdzināmi 70 centiem.

Vienīgi pastāv iespēja,ka jūs nevarēsiet šo kodu aktivizēt,jo šī ir jauna mājaslapa un viņi ir izdomājuši noteikumu,ka dienā var aktivizēt tikai 1000 kodus. 

Csgovodka.com

 

              Šim seko vēl viena ļoti līdzīga mājaslapa csgofirewheel.com.

Sistēma tāda pati,dodamies uz ‘’free coins’’ un ievadām kodu ‘’moneyyy’’. Par šo arī jūs saņemsiet 500 punktus,ko var pielīdzināt 50 centiem.

 

              Un kā pēdējā mājaslapa seko csgoshuffle.com.

Arī ejam uz refferal pogu mājaslapas augšā un ierakstam kodu ‘’O6RMAG09’’. Par šo jūs iegūsiet 25 punktus,par katru uzaicināto draugu 10 punktus,kurus arī var izmantot,lai nopirktu skinu.

 

Paldies,ja tu izlasīji manu rakstu,ceru,ka tev patika,un ja ir kādi jautājumi – droši jautā,ar lielāko prieku atbildēšu.

 

Uz tikšanos nākošreiz!