Tātad lai izveidotu savu CS mūviju jums ir vajadzīgi demo kuri atrodas valve/cstrike mapē. Atveram CS un rakstam konsolē viewdemo nosaukums (tava demo nosaukums kurš ir cstrike mapē), atrodi vietu kuru gribi savā mūvijā un konsolē ieraksti startmovie nosaukums 30 + enter- nosaukums vietā liec ko gribi, bet 30 ir ātrums ar kādu tu raksti, to var mainīt uz lielāku piem 90, bet tad zūd video kvalitāte. Kad beidzas tā vieta ieraksti konsolē endmovie + enter. Neuztraucies ja uz 30 tev rakstīsies ļoti lēnu, tā tam jābūt. Tas viss saglabāsies cstrike mapē kā bildes.
Lai bildes pārveidotu par video jāatver VideoMatch (to var noladet seit
http://download.cnet.com/3001-2194_4-103...ab30c2851574706). Atrodam Open video and audio kā tas ir bildē un atrodam cstrike mapē visas bildes (tās vari meklēt pēc nosaukuma ar kādu rakstiji gabalu no demo faila), bet jāiezīmē visas bildes.

Tad atrodam Save output file kas redzams bildē

Atvērsies Output settings. Tur sadaļā Video atrodi Resize un uzliec 800x600; Crop - top 40, bottom 40; sadaļā Files, Output File(s) atķeksē Video only; Write VIDEO and AUDIO to this file izvēlies vietu kur tiks saglabāts video (neaizmirsti uzrakstit faila nosaukumu); sadaļā Format izvēlies AVI, Windows Audio Video Interleaved. Tad spied SAVE un gaidi. Tas arī viss tik talu, tālāk šādus video var samontēt ar Sony Vegas programmas palīdzību. Lai veicas!


Laboja , labots 2x