Lai cik arī dīvaini tas neliktos, šī ir sūdzība par pašiem CS spēlētājiem, eXs.lv PUB servera apmeklētājiem. Šajā topikā es mēģināšu paskaidrot, kāpēc es daru tā un ne citādāk, kāpēc mani lēmumi ir nepieņemami dažiem spēlētājiem un kāpēc es uzskatu, ka rīkojos pareizi. Iespējams šis teksts tiks papildināts ar vēl vairāk sūdzībām un paskaidrojumiem. Bet es vēlos, lai jūs saprastu, ka es palīdzu serverim attīstīties, nevis grimt okeāna dibenā, kaut arī tas prasa dažu vēlmju neizpildīšanu.

Nu, tad sāksim mūsu ceļojumu! wink_mini.gif

Sāksim ar noteikumu pārkāpējiem:

  • Pēdējā laikā, šo visu pārpratumu dēļ, kā arī vasaras dēļ, bieži vien esmu vienīgais admins ON-line, tāpēc es nevaru visiem vienlaikus atbildēt. Uzgaidiet, pienāks arī jūsu kārta.
  • Pareizi dara tie, kuri savas domas par kādu spēlētāju izteic man personīgi, nevis bļauj pa publisko čatu (tā jūs aizbiedējat čīterus).
  • Es nevaru banot spēlētāju uzreiz, kā jums rodas aizdomas. Man ir jāspeco viņš. Dažreiz pat vairākus raundus, ja neesmu drošs. Reti es to daru pat visu mapi, jo neesmu pieredzējis admins. Bet es pildu savus pienākumus un rezultātā pasaku, vai čalis lieto palīgprogrammas / skriptus, vai arī viņš spēlē godīgi pēc noteikumiem.
  • Un nevajag man vairākas reizes to sacīt. Ja es pamanīju jūsu ziņu par čīteri, es pateikšu: "Labi paskatīšos!", vai arī pateikšu, ka jau skatījos un zinu, ka viņš ir / nav čīteris. Nevajag man simtiem ziņu rakstīt, piem., "Apskaties taču! Bano taču! Da Velns guļ!" Es jau skatos, un tā jūs man tikai traucējat. Jums ir tikai mazliet jāuzgaida. Pacietību, mīļie, pacietību!
  • Arī tie, kas lamājas, tiks sodīti. Es vnk nevaru uzreiz likt viņiem GAG vai BAN. Es viņus pabrīdinu, tad seko kick, un tad jau GAG / BAN. Jūs, spēlētāji, vēlaties, lai viss notiktu ātrāk, bet tā nedrīkst. Tieši tāpēc jūs arī neesat admini, ka visu izdarītu tik ātri, ka pieļautu vairāk kļūdu, nevis pareizo izvēļu. Vēlreiz atkārtoju - pacietību!

Par spēles gaitu:

  • Ja kādam ir liels pings, es kick'ošu āra. Un man ir vienalga, vai tam čalim lēns dators vai arī lēns nets. Citiem viņš traucē spēlēt, tāpēc tiks sodīts.
  • Par missiju nepildīšanu čalis arī tiks sodīts. Protams, ja es to pamanu. Es nevaru sekot visiem spēlē palikušajiem (dzīvajiem), tāpēc nevajag dirst, ka admini neprot amx_slay komandu! Bez tam no sākuma man ir jābrīdina, ka missija ir jāpilda, un tikai tad es drīkstu slay, ja nerodas izmaiņas spēlētāja rīcībā. (Anyway, te noderētu plugins ar autoslay - ja kāda komanda izpilda missiju - bumba uzsprāgst / hostus atbrīvo - tad zaudētāju komanda tiktu noslayota, un otrādi, protams.)

Par mapēm. Par šo lietu mani kritizē visvairāk, bet es atkārtošu svarīgas lietas, ka:

  • Balsojumu es nelieku. To dara serveris, izvēloties variantus random'ā no mapju saraksta, tāpēc neviens admins nav atbildīgs par mapēm, kas tiek piedāvātas balsojumā.
  • Manuālo balsojumu es taisu ļoti retās reizēs, jo vienmēr, uzliekot balsojumu par mapēm, kuru jūs tik ļoti pieprasāt, neviens nebalso. Tad izvēlaties vai nu mapes, kuras es piedāvāju, vai arī gaidiet automātisko balsošanu.
  • Ja ir maz cilvēku, likšu mazāku mapi, bet ja ir daudz cilvēku - i neceriet tusēt fy_pool_day, aim_crazyjump vai kādā citā mazā mapē. Man vienalga, ja jūs par to būsiet nobalsojuši. Cilvēku ir daudz, tāpēc jāspēlē lielas mapes. Mainīšu es uz to mapi, kura iepriekšējā balsojumā būs savākusi otro lielāko balsu skaitu (to es skatīšos manuāli).
  • Un, ja jums nepatīk mape, bet tā der pēc visiem maniem noteikumiem, i varat neprasīt citu mapi. Es nemainīšu. Par kādu nobalsosiet - to i spēlēsiet (ja protams nebūs tā, ka daudz cilvēku mazā mapē). Es jūtu, ka drīz man apniks šī mapju kaukšana, tāpēc tiem, kas ņaud par citu mapi, likšu GAG. Ja nepatīk tinieties no servera un spēlējiet, kādu mapi vien vēlaties.

Manas vēlmes. Tās galvenokārt attiecas uz Minku:

  • Es vēlētos amx_team un amx_swap komandas, lai varētu pārmest spēlētājus no vienas komandas uz otru. Ļoti bieži rodas tādas situācijas, ka spēlētāji vnk pievienojas pretējai komandai, kura protams uzvar. Bet es atpakaļ tos sūtīt nevaru. Un viss šis bardaks traucē spēlēt. Ir protams autobalance plugins, bet viņš sabalansē spēlētāju skaitu komandās, nevis komandu spēku. VISS KĀRTĪBĀ!
  • Otrs varētu būt tas, ka vēlētos, lai tu pievieno Filz'a jeb skeletona8 piedāvātās mapes (te). Tās patiešām ir labas. Pats esmu notestējis un atbalstu gandrīz katru mapi, bet PRET neesmu nevienai mapei.

Tas pagaidām ir viss. Ja ir kādas sūdzības par mani - droši rakstiet, es uzklausīšu. wink_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 4x