Vasara noritēja gludi, līdz nesākās neveiksmes. sad_mini.gif

 

Daudzi noteikti atceras šo miniblogu. 

Oh yā! Tagad man remontā iedeva iespēju- remontēt pa vairāk nekā 100 Ls, vai vienkārši izmest datoru ārā. 

Paldies visiem, kas centās palīdzēt, galu galā tagad zināšu, ka nemūžam nepirkšu HP datorus. Remontā čalis teica, ka šī gada laikā tas esot jau 36. HP dators, kas atnests tieši ar šo problēmu, pietam vēl es dzīvoju mazpilsētā un tur liels apgrozījums nav. Lieta tāda, ka ir izsvilusi video karte un viņš tā arī teica, ka HP datori ir tikai vizuāli tīkami, taču jau īsi pēc garantijas beigām sāk parādīt savu "hlamisko"būtību. 

Nāksies pirkt jaunu, bet nekādā gadījumā HP. >.< 

 

Kamēr abi pc remontā, tikmēr arī ar otru manu mīļoto mantiņu notika traģēdija, tad nu stāsts ir šāds- 

Izdomāju iet pasauļoties. Ņēmu laiviņu un devos un dīķi. Piepūst ar muti laivu bija grūti, bet tas tā. biggrin_mini2.gif Novilku kreklu, kreklā ieliku telefonu un mierīgi gulēju laivā, dīķa vidū. 

Pēkšņi mani sāka apšaudīt mana neģēle māsa, kas bija nospērusi sīkā brāļa ūdenspistoli. Mēģināju izvairīties, bet pa to laiku mans sīkais brālis, pēc viņa vārdiem izlēma izmazgāt manu kreklu... oh well... telefons paguva pabūt ūdenī tikai kādas 15-20 sekundes, taču ar to pietika. Mana reakcija bija ātra, bļāvu māsai, lai izvelk ārā un tad arī pats izairējos krastā. Ieslēgt nevarēju, tad nu ārkārtīgi dusmīgs metos virsū brālim. Nu jā... maziņš viņš vēl ir, bet atrāvās pamatīgi. 

Pēc dažu dienu žāvēšanas izdevās ieslēgt, taču ekrānā manāmi pleķi. Tomēr tagad jau ir pagājušas teju 2 nedēļas un spēju vairs nedusmoties uz brāli. 

 

Ceru ka tam visam nesekos vēl kas... sad_mini.gif  

Paldies, tiem, kas lasīja manu nenozīmīgo blogu.