Oktobris... Oktobris... Paskrēja tik ātri sad_mini.gif Daudz darba, mācību.

 

Nu tad sāksim, kas ar mani notika Oktobrī.

1. Satikos ar IMF cilvēkiem (Internacionālais miera forums) no vairākām valstīm. To skaitā lietuvietēm Lauru un Linu. Foršas meitenes, prot tusēt labāk nekā igauņi un krievi.

Tā vakara teiciens- Austri, Lemme go to sleep.

2. Izlasīju dvēseļu puteni (teikt 790 lapas, par to dabūju 9 literatūrā) Reāli atbilstoši šai dienai. Grāmata par 1 pasaules karu. Bet 1 lieta gan besīja tajā grāmatā- man viņa likās monotoma.

Nošauj Artūra māti, tad tēvu, tad brāli un tad labāko draugu. Yeah. un vēl baigi vienlīdzīgas kaujas. Ik pēc lapas viens un tas pats. Teikt kāds nomirst vai tiek apgopīts lol_mini.gif

3. Njam, pieteicu savu ZPD un sāku domāt, ko darīt tad, ja man tomēr tas nesanāk. Oh well, atpakaļceļa vairs nav, un nevajag, jo izturēšu spriedzi un uztaisīšu to nolādēto spēli, kaut vai pēc 4 dienām sākšu darbu ( tie kas nezina, es mēģināšu taisīt mazu spēlīti. ar mašīnītēm, tizla grafika, bet paša taisīts viss. Kods teikt jau zināms. nav jēga atkārtot.)

4. Hah, laika teikt nemaz vairs nav. teikt pusi laiku vai nu mācos vai domāju par to. Kamēr citi 12ie dzer un tusē. Reāli, man tās 2 lietas nesaista, un daudzi jau sāk mani uzskatīt par jukušu, jo teikt 60% savu brīvo laiku pavadu pie datoriem un pārējos procentus mācoties un savādāk.

5. Sapratu, ka dažiem baigi patīk līst degunu tur kur nevajag un dirsties un smērēt pagātnes kļūdas, ko paši nemaz nekad nav sapratuši. Sorry, bet tas ir tizli. Nezinot apdirst svešu cilvēku reāli nezinot kas viņš ir facepalm.gif

6. Tagad jālasa Sōla. Yay.

7. Aristotelis- Tizls, paša taisīts. Nekas netiek atļauts, pat ne mest zivi sejā cray_mini2.gif Tas bija kā spļāviens visiem 12 no manas skolas teikt par to, ka neko nevar izdarīt. Tikai kaut kādus easy sūdus dot. Tāpēc ka mums te daži ir "Alerģiski".

8.  Sāku domāt vairāk par karjeru... Reāli man IMF tēma bija pašrealizācija un nākotnes karjera. So es mazliet parunāju par sevi, un tagad man 1 džeks piedāvā apmācības mājaslapu programmēšanai, kaut vai vairāk saista reālu lietu programmēšanai. Un cik saprotu, būs vēl kādi piedāvājumi no firmām. Vispār sākumā nebiju iedomājies paprasīt nevienai firmai, vai viņai nevajag jaunus darbiniekus pēc tam kad pabeigšu skolu vai arī skolas laikā, lai tikai viņi man dod mentorus un labu apmācību/kursus pa brīvu. Un tagad man ir tāda iespēja, kuru es noteikti nepalaidīšu garām.

9. Man vēl tagad nāca prātā tāda lieta- kas pie velna būs nākotnes vidusskolēni, ja viņi pārsvarā kavē stundas, dzer, pīpē un neko nedara, bet kaut vai viņi ir no turīgām ģimenēm? Seriously, man liekas ka nekas vairāk par ielu tīrītājiem tur nebūs.

10. Sapratu, ka man vajag mācīties vairāk latviešu valodu. DAUDZ. tikai 4 punkti no 11 komatējamos uzdevumos. Māte latviešu valodas skolotāja- that won't be a problem.

 

Un kas jums jauns?