Nosaukums: Dragon Fable
Žanrs: Online RPG
Spēlētāju skaits: 1 - ...
Platforma: PC
Iznākšanas datums: 2006. gada decembris
Izstrādātājs: Artix Entertainment
Izdevējs: Artix Entertainment
Mājaslapa: http://www.dragonfable.com

   
  "Dragon Fable"
, jeb pūķu pasaka ir spēle, kuru var spēlēt no jebkura interneta browsera. Stāsts par to, kā tavs personāžs iekaro uzticību katrā no spēles pilsētām un cīnās pret simtiem dažādu pasaku varoņiem / briesmoņiem. Spēle ir par brīvu, bet ja vēlies papildu bonusus, nāksies pirkt pūķa amuletus (Dragon Amulets/ turpmāk DA). Tad nu izveidojot savu varoni, kas var būt gan burvis, zobenu kareivis vai laupītājs ar dunčiem, sākat savu stāstu parunājot ar spēles galveno "ļauno" pūķi. Dodoties dziļāk mežā sastapsiet kādu sievu ar nelielu goblinu pie sāniem. Nositīsiet lāci un dodoties iekšā pirmajā pilī Oaklore, sāksiet saprast spēles būtību. Spēles gaitā jums būs jatrennē sava personāža spējas un spēku, lai izglābtu katru no spēles pilsētām no bojāejas. Katrā pilsētā ir desmitiem dažādu uzdevumu (quests), pēc kuru ieziešanas iegūsiet pieredzi, naudu un bonusu, kas var būt gan kāds no simtiem ieroču, vai papildu artefakts. Artefaktus varēsiet iemainīt pie attiecīga pārdevēja pret jauniem ieročiem, vai papildu pieredzes punktiem. Iespēju spēlē ir tiešām daudz. Ejot pie katras pilsētas sargiem, iespejams iegūt attiecīga tipa bruņas apmaiņā pret artefaktiem. Tālāk tās var arī uztrennēt, lai iegūtu papildu maģijas savam personāžam t.i. bruņām. Cīnīsieties pret gobliniem, parastiem dzīvniekiem, cilvēkiem, burvjiem, pūķiem, gļotām, žurkām, robotiem un daudziem citiem ... Iespējams arī cīnīties PvP, jev spēlētājs pret spēlētāju, kurā varat salīdzināt savus spēkus un iegūt papildpunktus citiem priekšmetiem. Video fragmenti ir diezgan iespaidīgi tāda žanra spēlei un ir ar savu humoru daudzviet. Tiesa, ļoti neinteresanti šajā spēlē ir tas, ka ir ļoti daudz negodīgo spēlētāju, kas savu līmeni un prasmes ir uzlauzuši / uzčītojoši, tādēļ spēle momentā paliek pavisam neinteresanta. Var trennēt savu mājdzīvnieku, kas palīdz cīnīties un piedalīties visādos minigames. Bet, kā spēle ir diezgan interesanta, ja iedziļinās tās stāstā.  Būtu labi, ja būtu daudz vairāk mūzikas elementu fonā cīnoties un gudrāki pretinieki kā spēlē EpicDuel (bet par šo nedaudz vēlāk). Katru nedēļu tiek izveidots kas jauns, uzdevumi, varoņi, briesmoņi un priekšmeti, kas ļauj spēles faniem sekot līdzi tās attīstībai. Tad nu sāciet savu maģisko ceļojumu tulīt ...

Spēlei dodu:
7/10 par grafiku. Daudzviet tā ieķerās un nav nemaz tik episka, kā no malas varbūt izskatās. 
7/10 par stāstu un spēles tēmu, kas arī ir diezgan līdzīga katrā pilsētā.




[+] Vienreizēji labie / ļaunie spēki. Lieliski video fragmenti. Diezgan peļami cīņas stili un spēlē misiju netrūkst.
[-] Diezgan viegli uzlaužama spēle, krāpjot savu līmeni un visu pārējo, kā arī apnīkošas misijas, kas ir diezgan līdzīgas un ieroču arī ir pamaz. Galvas sāpes izraisošas skaņas ko izdod spēle.
[=] Kādēļ lai vismaz nepamēģinātu uztrennēt savu personāžu un palielīties draugiem? Kā laika kavēklis spēle ir spēlējama.

Gameplay:

 

Laboja Puis, labots 2x