Par Spēli 

Dragon Nest ir bezmaksas fantastikas MMORPG.

Tās izstrādātājs ir Eyedentity. Tā ir viena no retajām spēlēt kura izmanto bez-mērķēšanas cīņas sistēmu nodrošinot to, ka spēlētājam ir pilna kontrole pār katru personāža kustību. Dragon Nest spēlētājiem ir nepieciešams attīstīt savus personāžus,  iesaistoties komandās un kopā pildod Instances.


Spēlēšanas stils

Dragon Nest, kā jau minēju, sevī iekļauj bez-mērķēšanas sistēmu, kas rada spriedzes pilnas cīņas un spēlei piešķir interesantu veidolu. Spēlētājs var izvēlēties no samērā liela personāžu piedāvājuma. Šiem personāžiem spēles stāsts tiek apvīts apkārt, un tiem ir dažādas iespējas pielāgot kā ieročus, tā bruņas. Ir dažādas postošas burvestības, kas var izdarīt nopietnus bojājumus pretinieka dzīvībām, kā arī burvestības, kas ļauj palielināt komandas biedra spēku lai pieveiktu monstrus vai citus spēlētājus iekš PvP. 

 

Spēle ir balstīta uz spēlētprasmi, kas nozīmē to, ka zemāka līmeņa spēlētājs ar lielāku pieredzi, spēs pieveikt lielāka līmeņa nepieredzējušāku spēlētāju, balstoties tikai uz savu pieredzi, zināšanām un uz savām maģijām. Tas padara spēli daudz interesantāku un tīkamāku.

 

Personāžu Klases


Naudas Veikals un Tirgus

Spēlē ir iekļauts arī naudas veikals un Tirgus. Iepērkoties naudas veikalā nevar gūt nekādus dižos labumus, tas drīzāk ir tāds kā ziedojums izstrādātājiem. Bet nu, ja jums patīk kosmetiskie pārveidojumi, tad tas ir domāts jums.

 

Tirgus spēlē ir ļoti interesants, un cenas mantām ļoti bieži svārstās. Pārsvarā visu, kas ir pārdodams un izmaināms ar citiem spēlētājiem var samērā viegli iegūt. Ja tev nepatīk Grindod (sēdēt vienā Instancē atkārtoti un vairākas reizes pēc kārtas) tad diez vai kļūsi par bāgātu spēlētāju.

 

Paldies.

Mahjarrat.

 

Daļa informācijas, ko nezināju, ņemta no Dragon Nest Wiki



Laboja throttle, labots 2x