Raidījuma producenti:  Dan Albion, Lucy Ansbro, Debbie Young, Helen Parker, Angela Robertson, Ananth Bhargav Sarma un Randeep Sandhu.

Galvenajās lomās: Steven Frayne jeb Dynamo

Pirmizrāde: 2011. gada 7. jūlijs.

Sezonas/epizodes: 3 sezonas, kopā 14 epizodes.

Sižets: Iluzionists iesaukā Dynamo apceļo pasauli un pārsteidz visus, ko viņš satiek pa ceļam ar savām apbrīnojamām spējām. Jau kopš bērnības viņš ir attīstījis savu talantu un turpina to darīt arī pašreiz, bet tagad viņš taisa trikus kā pagodinājumu savam vectētiņam, kurš jau ir aizgājis aizsaulē. Viņa rīcībā ir ļoti daudz triku gan parasti kāršu triki, gan iespaidīgi triki ar neiedomājamiem skatiem.

Dažas bildes:

Manas domas: Diezgan iespaidīgs šovs ar ļoti iespaidīgiem trikiem. Lai gan viņš sevi sauc par iluzionistu, dažreiz pat liekas, ka viņš ir kāds burvis, kas spēj valdīt pār laiku un matēriju. Protams, var pateikt, ka tas ir samākslots, bet daži no trikiem ir tik apbrīnojami un profesionāli izpildīti, ka liekas viņš ir Dievs. Manuprāt, katram gribētos kādreiz izslēgt loģsiko domāšanu, atslēgt prātu no citām domām un kā mazam bērnam ticēt visam, ko redzi. Daži no trikiem ir tik iespaidīgi, ka smadzenēs ir mazs „mindblow” un nesaprašana kā šis triks tiek izdarīts. No otras puses var vērot šo šovu un mēģināt piefiksēt kā viņš uztaisa visus trikus un atklāt viņa nodrabes noslēpumus. Man pašam raidījums ļoti patīk, pārsvarā dēļ trikiem, jo tie ir ļoti interesanti un iespaidīgi. (Iesaku noskatīties vismaz video!)

Mans vērtējums: 8/10

Laboja mad, labots 2x