Nu, čau, dārgie exieši.

    Sen nebiju neko rakstījis, tad nu nolēmu pastāstīt vienu patiesu stāstu, kas ar mani šodien notika vai arī pavisam noteikti varēja notikt, ja vien mani pirksti būtu bijuši lēnāki par mani pašu. Ja saskatiet līdzības ar savu dzīvi - vainojiet paši sevi.

   Šodien braucu pa ceļu un ejot skatos, ka uz tās takas sēž varde un ar asti ķer bezdelīgas. Pierāpoju tai klāt un vaicāju:"Kāpēc tu tās lašmaizītes ne ar vienu nedali?" Šī man tīrā igauņu mēlē atbild, ka tie āboli viņai nolikti priekš nebalta limuzīna Jāņu nakts krāsa. Piestūmu klāt savu opeli un ielēju tajā melnajā mersedesā vistīrāko kļavu sīrupu, atvadījos no žirafes un devos tālāk ar savu laivu Šveices virzienā.

    Tā kā vējš mani pūta tikai atpakaļ, tad Gulbeni sasniedzu jau pavisam drīz, izkāpu no lidmašīnas un atkorķēju ķirzakas līdzi doto lazdu riekstu zaptes burku. Uzjaucu kārtīgu kokteili un ne vārda neteicis padalīju to ar sunīti. Kaķis aplaizīja lūpas un ragus tirinādams aizgāja badīties ar balodi. Kamēr es vēroju kā tās abas zivis kāvās sāku domāt, ka jādodas māju virzienā, jo mēness jau uzrietējis zem saules un tagad liek man mosties, jo klāt jau pusdienlaiks un jāēd brokastis.

    Tā kā manam paklājam niķojās motors, paņēmu putekļusūcēju un uz slotas peldēju mājup. Sasniedzis viesmīlīgos Černobiļas krastus, nokāpu no āža, glīti noparkoju to Kremļa pakājē un nolēmu uzkāpt Eifeļa tornī. Tur mani sagaidīja neviens cits kā pats Lielbritānijas jaunākais troņmantinieks, kas pazemīgi man pasniedza itāļu picas gabalu. Kad biju apēdis kebabu, secināju, ka nemaz neesmu ieradies mājās, bet patiesībā esmu Amerikā, par ko liecināja uz palmām kūstošie ledus gabali un cigarešu paciņas ar uzrakstu "Apinītis".

    Pabaroju jūrascūciņu, iedevu kaijai saldējumu un nolaidos mājās. Apsēdos pie kalkulatora, iegāju tviterī, galda lampā noskatījos šausmu filmu un uz fotoaparāta sāku rakstīt savus piedzīvojumus. Te nu tie ir - gluži kā no studenta ledusskapja.

Lai jums jauka diena, un lai dzīvē nerodas tieksme meklēt loģiku tur, kur tai nav vietas. Piemēram, sievietēs vai manī.

Jūsu Dzyrnucis

P.S.Rudzi IR gatavi!

Laboja Styrnucis, labots 3x