Aktieri: Kals Pens, Adams Kempbels, Dženifera Kūlidža, Džejma Meijsa. 

Režisors: Džeisons Frīdbergs, Ārons Seltzers (Jason Friedberg, Aaron Seltzer)

 

Sižets:

4 bāreņi. Katram no viņiem ir savs stāsts. Bet viņi visi atradīs zelta biļeti, lai iekļūtu episkajā piedzīvojumā - šokolādes fabrikā. Bet viņi neapjauš, ka šis piedzīvojums liks viņiem visiem  apvienoties un pildīt savu likteņa pareģojumu - glābt Gnārniju.


Manas domas par filmu:

Parodijas filma. Nu ko gan no tādām var sagaidīt? Katrā kaut ko parodē, citreiz kādu noteiktu filmu, bet šoreiz vairākas filmas. Parodēto filmu skaits ir liels, sākot no ''Načo'', ''X-cilvēkiem'' un beidzot ar ''Borats'' un ''Karību jūras pirāti''. Šīs ir tikai četras, bet to kopskaits varētu pārsniegt pat 10, jo vietām pat tikai uz 5 sekundēm kāds tēls bija paņemts no kādas filmas. Nu tagad man ir dillema - vai filmu ir vērts skatīties, ja tas ir banāls citu filmu apvienojums? Lai arī filma nebija nemaz tik ļoti smieklīga, parodiju žanrs laikam ir uzlabojies, jo visa filma nebija pārbāzta ar čiksām. Protams, bija vietas ar tām, bet tās vietas pat bija izdevušās. Bet uzlabojums ir tāds, ka es skatoties filmu sāku kavēties labajās atmiņās, piemēram, par ''Hariju Poteru'' un citām filmām, kuras sakārojās noskatīties vēlreiz. Arī par dažiem rokiem varēja šoreiz pasmieties un viss nebija sataisīts cik vien banāli iespējams. Un ja kāds vēl grib dzirdēt kaut ko par specefektiem - labāk nē. Tādus pat es varētu mēģināt sataisīt. Paganini15 specefekti labāki wink_mini.gif Protams, tērpi un norises vietas gan bija tīri pievilcīgas. Kopumā es pat patiesībā, filmu neiesaku. Tā teikt - exp waste. Labums no tās īsti nav nekāds, ne sižeta, ne jautrības - nekā visā kopumā.


Vērtējumi:

  • Mans: 4.3/10 par kavēšanos atmiņās laikam jau jāiedot lielāks rezultāts. Lai gan šis vispār ir sliktākais rezultāts visos manos apskatos.
  • IFDB: 3.1/10

Traileris:

Laboja mad, labots 1x