Kr4 nesen māte lika man aiziet pie zīlnieces, bet
saruna ar viņu pārvērtās pavisam dīvaina, proti viņa man uzrakstīja uz lapiņas dažādus niekus, kas ļaus man dzīvot labāk. Es Esmu diezgan īgns un
tiklīdz māte pateica viņai, ka klausos slimu mūziku, Proti: Dubstep un Dnb un ka allaž istaba velk pēc ūdenspīpes un vēl pāris tējiņām, lika man izzīlēt nākotni. Tā lūk vēlējos padalīties ar arī ar jums,,, :8:
Ar 1. Janvāri cenšos šo ievērot un cerams, ka mans pesimisms neņems vaļu
un nesabeigšu dēļ tās esktrasences sevi vēl vairāk.
1. Ejot pa ielu rokas kabatās liec brīvi, nevis saspiestas kulakā. Tādējādi tu esi brīvāks, rokas sasilst daudz vienmērīgāk un ir daudz vieglāk sasveicināties ar citiem. NESASVĪST. !!!
2. Ēdot atdzisušu pārtiku tu spēj apēst daudz vairāk nekā siltu. Tādējādi tu jūties paēdis daudz ilgāku laiku, jo silts ēdiens vēderam ir apmāns, kas liek domāt, ka esi pierijies. Pie atdzisušajiem ēdieniem skaitās arī Rosols un Salāti.
3. Ja esi liels smēķētājs, tad katru rītu noder ievilkt 10 dziļas elpas, lai plaušas saglabātu savu funkciju un spētu noskriet un trennēties uz sporta-zālē daudz ilgāk.
4. Svarīgi nav ēst daudz un reti, bet maz un bieži.
5. Svarīgi nav piecelties strauji, bet pasēdēt nomodā līdz 5 minūtēm iesākot rītu pamazām.
6. Aizmigšanai palīdz silts piens ar cukuru vai medu. Piecelties palīdz atvērt logs vai neizkurināta telpa. Auksts ūdens vannasistabā un absolūti popsīga mūzika. 
Es Esmu diezgan liels zīlnieku nīdējs, un ceru ka šie nav nekādi pauti. !!! biggrin_mini2.gif  

Laboja Puis, labots 2x