Par EQ

Patrick Matthews

EQ produktus izstrādā Bowen terapijas praktizētājs un atzīts refleksologs Patrick Matthews. Produktos tiek izmantotas hologrāfiskās un negatīvo jonu tehnoloģijas, apvienojumā ar unikālu stilu, ar mērķi, lai palīdzētu sportistiem sasniegt vairāk.

Mūsu pasaule ir veidota no enerģijas laukiem un vibrācijām, kas nepārtraukti viens otru ietekmē. Katru dienu mēs sastopamies ar šiem enerģijas laukiem un tiem var piemist negatīvs, enerģiju atņemošs efekts uz mūsu ķermeni. Šādi lauki var veidoties no piesārņojuma, radiācijas, elektriskajām iekārtām, nekvalitatīvas pārtikas. Turpretī, ir arī enerģijas lauki ar pretēju efektu uz mums, kā piemēram – negatīvie joni, organiskā pārtika, tīrs ūdens u.c.

EQ kompānijā mēs ticam, ka cilvēki un dzīvnieki veido paši savus enerģijas laukus, kuri mijiedarbojas ar pasauli ap mums. Neskatoties uz zinātnisku pierādījumu trūkumu par efektu, arvien vairāk cilvēku ziņo, ka EQ un tā astoņas iekodētās frekvences ir palīdzējušas viņiem atrast labāku harmoniju ar sevi un apkārtējo pasauli.

Jautājumi, Atbildes
Kas ir EQ?

EQ – Equilibrium jeb latviski “līdzsvars“. Aproces, kuras iemieso mūsdienu tehnoloģijas apvienojumā ar Austrumu zinībām. EQ radīja holistiskā dzīvesveida piekritējs un izbijis atlēts, tagad pazīstams un veiksmīgs Bowen terapeitsPatrick Matthews, lai palīdzētu un ļautu cilvēkiem arī izbaudīt viņa radīto tehnoloģiju.

Ko saka EQ produktu lietotāji?

Mums ziņojuši ir tūkstošiem cilvēku, kuri savu sniegumu redz un sajūt augstākā līmenī, lietojot šo produktu. Pamēģiniet pats un pasakiet mums, ko par to domājat.

Kāpēc tika radīts EQ?

EQ tika radīts ticībā, ka ikviens jebkurā vecumā var sasniegt labāko ikdienas dzīvē un sportā. Izveidoti pēc līdzīgām koncepcijām, kas stāv aiz vairākām holistiskām un Austrumu filozofijām, mūsu produkti ir balstīti uz ideju, ka, optimizējot ķermeņa dabisko enerģijas plūsmu, var uzlabot cilvēku dzīves.

Cik ilgstošs efekts ir EQ hologrammai?

EQ hologrammas ir izveidotas, lai pastāvētu mūžīgi.

Kā tas strādā?

EQ produkti apvieno negatīvos jonus un unikālu hologrāfijas tehnoloģiju. Nav zinātniski pierādīts, ka negatīvo jonu un hologrāfiskie produkti būtu efektīvāki kā nejonizētie vai nehologrāfiskie produkti. EQ produkti nav medicīniskas ierīces un nevar uzlabot jūsu fizioloģiskās funkcijas.

Vai EQ aproce strādā uz visiem?

Visu vecumu un dzīves jomu cilvēki visapkārt pasaulei ziņo, ka viņu dzīvesstilā EQ aproces ir bijušas pozitīvas dažādos veidos. Taču nav garantijas, ka EQ aproce strādās uz ikvienu, bet pamēģiniet vienu un pārbaudiet pats.

EQ iedarbības tests