Aktieri: Christian Bale, Sean Bean

Režisors: Kurt Wimmer

 

Filmas apraksts:

Netālā nākotnē ir pārdzīvots trešais pasaules karš. Visi neizdzīvoja. Bet tie, kas palika dzīvi saprata, ka ceturto karu nepārcietīs. Tā tiek dibināta korporācija, kas centīsies novērst un iznīcināt visu, kas varētu izraistīt ceturto pasaules karu. Beigu beigās veidojas kaut kas līdzīgs reliģijai. Cilvēki nedrīkst just, jo tas izraisīs viņos naidu pret kādu citu cilvēku, kas var novest līdz kaujai, bet vēlāk pat līdz karam. Tiek apmācīti īpaši aģenti, kas notvertu un sadedzinātu šādus cilvēkus vai priekšmetus, kurus kāds varētu iekārot. Kādu dienu viens no labākajiem un uzticamākajiem darbiniekiem netīšām saplēš savas zāles pret jūtām un dodoties pakaļ citām apdomā vai kaut kas notiks, ja nepaņems. Viņš zāles nepaņēma. Un vairāk arī neņems. Viņš ir vienīgais, kas zin, ka tas kas notiek ir nepareizi, un viņš ir vienīgais, kam ir spējas to mainīt.

 

Mans komentārs:

Mindfukaina filma bija domāta cik sapratu. Vai nu pat man nepieleca šīs pārdomas vai arī tās bija tik mazas, ka es tās neuztvēru pa īstām domām. Nu, bet dzīve ir attēlota labi, kā būtu, ja būtu bez jūtām. Jo lai kur skatītos cilvēku sejas ir tukšas. Kā viņi to dabūja gatavu man nav ne jausmas. Arī kā tie cilvēki izvēlas sievu es nesapratu, jo pret sievu taču nedrīkst būt jūtu... Šaušanas ir diezgan foršas. Kaut kas uz Matrix stilu. Es ieteiktu noskatīties visiem, kam patīk šaušanas. Varbūt arī tiem, kam patīk padomāt pēc filmas.

Mans vērtējums: 6.8/10

IFDB vērtējums: 7.8/10

Traileris: 

P.S. Novērtējat lūdzu arī apskatu un, ja nav 10/10 pasakat, ko uzlabot, jo savādāk jūs nesakat biggrin_mini2.gif Kā arī droši pa PM varat prasīt, kur nolādēt filmas par kurām veidoju apskatus.

Laboja mad, labots 3x