Tātad, tā kā esmu atradis sponsoru, nekas mani vairs neattur no duel arena tournament rīkošanas. Dalības maksa būs 4mil rsgp.

Nu tad tā. Turnīrs tiks sadalīts 2 daļās - grupu turnīrs un playoff (protams, ja vispār pieteiksies pietiekami daudz cilvēku). Pirmajā kārtā spēlētāji tiks sadalīti grupās, no kurām attiecīgi daļa tiks tālāk uz playoff round. Piebildīšu, ka šis turnīrs netiks dalīts, piemēram, 60-100 cmb un 101-138 cmb. Nē! Šis turnīrs tiks rīkots visiem exiešiem neatkarīgi no viņu cmb līmeņa, tātad tev pretī var stāties gan skileris, gan maxed tanks. Tas nozīmē, ka mazajiem spēlētājiem jārēķinās, ka uz augstu vietu var necerēt.

Turnīra noteikumi:
1. - nav atļauts izmantot summoning.  Kad, duelli sākot, būs jāizvēlas noteikumi, nedrīkstēs nekko atķeksēt. (nevienu no pumpiņām labajā malā, kā arī aizliegt kādu armora sastāvdaļu).

2. - ir atļauts izmantot jebkādus potus (tai skaitā saradomin brew, overload utt.).

3. - ir atļauts izmantot jebkādus prayers (turmoil, piety, protect from magic/melee/missiles).

4. - ir atļauts safe (tu drīksti ēst, kad vien gribi, un tavam pretiniekam nav tiesības iebilst pret to, jo cīņa ir līdz uzvarētājam un nevar beigties bez kāda nāves).

5. - ir atļauti visi armori (tai skaitā torva, pernix, virtus, chaotic items utt.).

6. - par dueļļa iznākumu paziņo dueļļa zaudētājs. (lai izvairītos no viltus rezultātiem).

Ja kādu noteikumu pagaidām esmu aizmirsis, pievienošu, kad atcerēšos. Izmaiņas noteikumos tiks paziņotas.

Par norisi - domāju, ka pieteikšanās varētu būt dažas dienas, atkarībā no tā, cik aktīvi pieteiksieties. Turnīra ilgums būs ļoti atkarīgs no pieteikušos cilvēku daudzuma - jo vairāk pieteiksies, jo ilgāks tas būs. Domāju, ka katram duellim tiks atvēlētas 2 dienas, kuru laikā, ja duellis nebūs noticis, objektīvi tiks izvēlēts uzvarētājs (ne tikai pēc statiem, bet arī pēc vēlēšanās duellēties).

Balvu fonds - 20ls wallie pirmajai vietai, 10ls wallie otrajai vietai, 8mil rsgp trešajai vietai.

Jau iepriekš bija pieteikšanās, taču nācās uz laiku atlikt, tāpēc iepriekšējos pieteikušos iekļaušu te. Ja kāds negribēs piedalīties, svītrošu ārā.

Dalībnieku saraksts:
Ye im sko

Keyer 4 Hire

pvm niklas

C0nDelQueM0n

werwe

riiii

elite

ltd iliy

call me bell

tok chi

gembirds

latvian

pvm pear 

C0ntract

Demonic BMW

1337 is 69

 

Lai pieteiktos, raksti te "[tavs rsnick] - piesakos". Jāpiesakās ar savu RuneScape nick. Ja tas turnīra laikā tiek mainīts, par to ir laicīgi jāziņo.

Kad pieteiksies, uzreiz nebūs jāmaksā, taču būs jāmaksā laicīgi. Pie cilvēkiem, kas būs samaksājuši, tas bus atzīmēts.

Laboja Gek, labots 14x