Kas jums jāizdara lai piedalītos? Lai piedalītos jums ir jāiesniedz savs pieteikums, proti, tepat komentāros jāieraksta "Piekrītu noteikumiem". Tiem, kuri būs ierakstījuši "Piekrītu noteikumiem" piektdien ap 20:00 tiks nosūtīts links uz aptauju, kura jums būs jāizpilda. Aptauju varēsiet pildīt līdz sestdienas 20:00, kad aptauja tiks aizvērta. Rezultāti kas tiks iesniegti pēc sestdienas 20:00 tiks anulēti. Tas par konkursa norisi arī viss.

Vairāk par pašu aptauju. Aptauja sastāvēs no 34 jautājumiem par un ap Assassin’s Creed 1 un 2 daļu. Jautājumi ir dažādas grūtības pakāpes, proti, daži ir samērā viegli, bet citi, ļoti sarežģīti.

Un kā tad bez balvas? Protams, kā jau katrā konkursā uzvarētājam tiks piešķirta balva, kas šajā gadījumā būs bildīte pie nika.

 

Konkursa noteikumi:

1. Aptauju katrs lietotājs var pildīt tikai vienu reizi, ja niks parādās otro reizi, tad tā īpašnieks tiek izslēgts un viņa atbildes netiek ņemtas vērā.

2. Aptaujas norises laiks ir 24h, no piektdienas 20:00 – sestdienas 20:00. Pa šo laiku visiem eXs.lv lietotājiem, kuri pieteicās konkursa rakstā, tā ir jāaizpilda. Atbildes, kuras tiks iesūtītas vēlāk par 20:00, netiks ņemtas vērā.

3. Tie lietotāji, kuri iesūtīs atbildes, bet nebūs pirms tam pieteikušies konkursa rakstā arī netiks ņemti vērā.

 

 

 

 

Konkursu organizē Durvjulampa un Athe.

Laboja Athe, labots 3x