Nu, tātad arī es beidzot esmu mājās un nu jau +/- normālā stāvoklī. Nedaudz arī no manas puses pateicības vārdi un nedaudz apraksta par pašu pasākumu.

 

Sākšu ar to, ka bija ļoti liels prieks, ka vispār izdevās. Lielākos vaininiekus uzrunāšu vēlāk. 5dienas vakars izdevās pārsteidzoši interesants. Cik redzēju, visiem bija interesanti un bija, ko darīt. Madara exsburgeri laikam jau aizsāka visu darbību, ko kārtīgi turpināja rifelza šoti un Aika pokers (sry, saukšu jūs nikos, jo neesmu 100% drošs, ka visiem atceros vārdus). Nezinu, kas īsti notika naktī, bet ceru, ka arī tad jums bija jautri arī bez manis (es abas naktis aizgāju gulēt laicīgi - ap 1:00). No rīta, par laimi, arī nebija jāsēž un jādomā, kā jūs izklaidēt, jo jau atkal cepām Madara gaļu un Jānis vēl aizsāka futbolu. Žēl, ka Madara un Aika mašīnām bija jābrauc prom, bet, kind of pateicoties Wrackeram, vēl 6 cilvēki palika uz otro dienu. Neatceros īsti, ko darījām, līdz aizbrauca Jānis, laikam jau sēdējām exā, bet nu pēc tam gan sākās baigā dzeršana (jāpiemin, ka Wrackers un co dzēra jau kopš pamodās). Tā nu iekūrām baļļu un vakara gaitā sanāca izdzert daudz vairāk nekā 5dien un vispār daudz par daudz. Tā nu aizgāju gulēt, jau atkal atstājot pārējos tusēt. Neminēšu, kā man gāja ar gulēšanu, bet no komforta viedokļa bija labāk, jo pirts netika kurināta. No rīta pamodos ļoti sliktā stāvoklī un tāds paliku līdz pat visi aizbrauca. Pārējie gan jau atkal dzēra un ārdīja manu māju. Īsti daudz, ko stāstīt man nav par šo laiku, tāpēc arī lieki nerakstīšu. Pieminēšu vēl, ka, kad visi aizbrauca, aizgāju gulēt un gulēju līdz kādiem 18:00, ja nemaldos.

Nu sekos pateicības vārdi dažiem, ko vēlētos īpaši izcelt:
Paldies Static Fake, kas patiesībā ir galvenais līdzvainīgais šīs ballītes noorganizēšanā. Ticiet, neticiet, nebūtu viņa, nebūtu noorganizējis.

Paldies Werwei, kas kārtīgi kūdīja cilvēkus uz turieni braukt un kurš, cik atceros, bija viens no pirmajiem kārtīgajiem cilvēkiem, kas pieteicās.

Paldies Madaram, pirmkārt par to, ka tad, kad tu pieteicies braukt, beidzot bija skaidrs, ka tiešām pasākums notiks, otrkārt par to, ka lieliski uzsāki vakaru ar gardajiem exsburgeriem, treškārt, protams, par moderatora statusu, kuru centīšos lietderīgi izmantot.

Paldies Aikim, kas kurināja pirti, organizēja pokera spēli un vispār bija patīkams sarunu biedrs visa vakara garumā.

Paldies Persikam, pat to, ka palīdzēja parūpēties par Rigginzu, palīdzēja sagādāt ūdeni un arī par to, ka bija labs sarunu biedrs.

Paldies Rifelzam, kas 7dienas rītā pašaizliedzīgi savāca visu teritoriju ap grilu un ap galdu. Tiešām, liels, liels paldies par to.

Paldies arī visiem pārējiem, ko nepieminēju, jo patiesībā katrs no jums palīdzēja padarīt šo pasākumu labāku, aizraujošāku un patīkamāku.

Laboja Gek, labots 1x