Nu ko, Sveiki exieši.! smile_mini.gif
Es exu apmeklēju jau vairāk par 5 gadiem, bet tikai tagad izdomāju izveidot to saucamo "iepazīšanos topiku".
Šodien man tāds savāds garastāvoklis un sagribējās kaut ko uzrakstīt. Tad nu tā, exu apmeklēju ļoti bieži, ieeju katru dienu iekšā un izlasu visu jauno, kas ir noticis. Nēesmu tas kurš spamo kaut ko randomā. Ja es zinu atbildi, tad droši rakstu, bet pārsvarā klusēju.
Šausmīgi vēlētos apmeklēt kādu exs pasākumu, iepazīt daudzus dzīvē, bet cerams tas arī drīz notiks. smile_mini.gif  

No Exiešiem es domāju, ka mani maz īstajā dzīvē pazīst, bet ej un sazin, gan jau ka šeit ir vairākas pazīstamas sejas.
Tagad par manu īsto rēalo dzīvi.
Mani sauc Juris.  Man ir 16 gadu.  Gandrīz vai pirms mēneša bija dzimšanas diena. (7.septembris)
Mācos 10.klasē, Ventspils 6.vidusskolā matemātikas klasē.
Pēc 9tās biju 100% pārliecināts iet uz Ventspils tehnikumu, bet kad aizgāju iesniegt dokumentus, uzzināju, ka šogad nebūs tāda profesija par kādu es vēlējos iet mācīties. (Elektronikas tehniķis)
Nezināju ko darīt  un iet par kaut ko citu mācīties arī nebija vēlēšanās. Nu tad es pašā pēdējā brīdī zvanīju draugam un gājām uz vidusskolu iesniegt dokumentus. 
Domāju, ka vidusskola būs murgs, ka nepavilkšu un tā talāk, bet šobrīd viss ļoti apmierina un ir pat dažreiz prieks arī iet uz skolu. Arī klase viena no tām labākajam.
Savā dzīves laikā esmu nodarbojies ar ļoti daudziem sporta veidiem. Esmu gājis daudzos treniņos un tt. Viss ilgāk esmu nogājis sporta dejās ~ 8 gadi. Pat nezinu man priecāties par to, ka vairs nenodarbojos ar to, vai bēdāties.;/ Bet būs jau labi. Tad esmu gājis vieglatētikā un airēšanā, bet tas nebija tik nopietni.
Šobrīd gan nodarbojos ar frīsbiju. Nezinu kā sanāk, bet pašam ļoti patīk spēlēt un tā. 
Varu atzīties, ka neesmu no tiem cilvēkiem par veselīgu dzīves veidu. Pīpēju jau kādu gadu vai pat ilgāk. Pat grūti pateikt cik ilgi. Es ar to nelepojos protams, bet esmu sapratis, ka no pīpēšanas nav jēgas, cik reizes esmu mēģinājis atmest un nav sanācis. Bet šobrīd gan sanāk. Trešo dienu neesmu pīpējis un jūtos laimīgs.  Bet tas gan lai viss paliek pie manis. smile_mini.gif
Dzīvē esmu kautrīgs parasts puisis. Nepatīk izcelties un tml. Man patīk būt klusam un uzsklausīt citus. Dažreiz labāk ir paklusēt. Bet tas tā. smile_mini.gif

Ielikšu arī dažas IRL bildes.

Par manu mūzikas gaumi gan ir grūti runāt. Var teikt tā, ka es klausos visu pēc kārtas, jo tas ir gandrīz vai atšķirīgs no mana garastāvokļa un tml.
Mūzika ir mana visa dzīvē. Bez mūzikas neredzu jēgu vairs neko darīt.
No grupām man šausmīgi patīk Three Days Grace un Linkin Park.
Viņu dziesmas esmu spējīgs klausīties 24/7. Nopietni!
Es pat nēeju gulēt bez mūzikas. Vienmēr kautkas skan!
Ja es nepaņemu līdzi uz skolu austiņas, tad man tā diena ir neizdevusies, jo mūzika vienmēr manu garastāvokli tikai uzlabo un pašam ir liels prieks nezin pat no kā. 

P.S Rakstot šo rakstu skanēja šis 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iFuiD2RcIOA

Vot ar filmām man gan ir tā kā ir. Es neesmu tas dižais filmu skatītājs. Gadā maximālais cik filmas noskatos ir kādas ~10. Es tik tā, apmēram. Pie TV vispār neeju klāt. Nezinu kapēc man i galīgi nevelk tās filmas skatīties. 

Un tagad tā par manu virtuālo dzīvi.
Arī neesmu tas cilvēks kurš ir spējīgs nosēdēt visu dienu pie pc un spēlēt kādu spēli. 
Šobrīd ko uzspēlēju kādā vakarā, vai kādā mazā brīvā laika posmā ir GTA Vice City (nesen izgaju vēl GTA 3) un minecraft. Patīk vakaros runāt skypā ar saviem draugiem un uzspēlēt manā hostētā serverī tīru survival. Bet tā ar neko citu no spēlēm neesmu aizrāvies. Patīk vienkārši sērfot internetā un tā tālāk. smile_mini.gif  
Ā un vēl, mani šausmīgi intresē mājaslapu programmēšana. Patīk paspēlēties ar HTML, JS,CSS un PHP. Šobrīd vēl protams īpaši labi neko neprotu no šī visa, bet kad vēlāk būs vairāk laika un būs nopirkts VPS, tad gan sākšu visu nopietnāk apgūt un tā. 


Es mantāliekās, varētu vēl daudz ko sarakstīt, bet ehh. Gan jau kādu citu reizi. Cerams 
Cerams exieši mani nenolamās.

Laboja Fukzzs, labots 2x