Vārds latviski- Gerijs Džūlzs 

Dzimis- 1969. gada 19. martā 

Dzimšanas vieta- Kalifonija (ASV) 

Profesija- mūziķis, dziedātājs 

Prot spēlēt- Ģitāru, klavieres, mandolīnu, armoņikas, mutes harmonikas un havajiešu ģitāru 

Oficiālā mājaslapa- http://www.garyjules.com/  

 

Gerijs Džūlzs popularitāti Kā Amerikas pagrīdes dziedātājs ieguva salīdzinoši ļoti pēkšņi, jo 2003. gada decembrī viņš popularizēja savu dziesmu "Mad world", kas momentāli kļuva par Apvienotās Karalistes nr. 1 ziemassvētku topa dziesmu. Neilgi pēc tam, šī dziesma iepatikās visā pasaulē un tā tika izmantota populāros Amerikas šovos, reklāmās un pat CSI sērijā. Dziesmu viņš uzrakstīja kopā ar draugu Michael Andrews . Pats mūziķis arī raksta dziesmu vārdus, kas piešķir dziesmām šo jēgu. Dziesmas "Mad world" vārdi ir pasakaini, tāpēc noklausieties dziesmu ar lirikām. wink_mini.gif  

 

Albumi

Albuma nosaukums Gads Dziesmu sk.
Greetings from the Side 1998    11
Trading Snakeoil for Wolftickets 2001     13 
Gary Jules  2006     12 
Bird  2008     5 

 

Mūzikas stils 

Viņa dziesmas ir liriskas un vienkārši skaistas. Pirmo reiz kādu viņa dziesmu dzirdēju pavisam nesen klasesbiedrenes telefonā un uzreiz iepatikās viņa daiļrade. Grūti par to pastāstīt, jums vienkārši ir kāda no dziesmām jānoklausās, lai saprastu to dziļo domu.

 

Citu dziedātāju attieksme pret mūziķi 

Daudzi dziedātāji visā pasaulē ņem paraugu tieši no viņa. Amerikas populārākajā dziedāšanas šovā "Amerikāņu elks" Gerijs tika izraudzīts kā vienas nedēļas konkursa padomdevējs un tajā nedēļā tika dziedātas tieši viā dziesmas. 

 

Dažas dziesmas 

 

 

 

 

 

Tikai ļoti žēl, ka viņa popularitāte ir ļoti mazinājusies, jo viņa mūzika ir ievērības cienīga. Youtube video klipiem skatījumu nav daudz, izņemot grāvējam "Mad world". 

Gary Jules

Gary Jules