Karoče viss sākās vakar!
Satiekamies ar čaļiem pie viena čaļa poģīša (kāpņutelpa)..
Bazarējam bazarējam.. priekšā diennakts veikals! Dzirdam kkas tur bļauj- Miša miša ņenada, stop stop utt..! Lab poh ignorējam! Viens draugs (no Pašvaldības Policijas), ieminās, ka varbūt tas Miša ir viņa pārinieks biggrin_mini2.gif Lab ierēcam..

Skatamies kas tur notiek.. Pēkšņi viens čalīts (krieviņš, baltā kostīmā ar dahuja tatuškām) Sit kreiso.. netrāpa! Sit labo, un Miša jau nakdaunā
Guļ guļ guļ.. paiet apm 3 minūtes.. guļ guļ! Tie "sliktie aizbēg"!
Lab stāvam ierēcam.. Pieiet kkāds dzēris pacans klāt, sāk to mišu celt augšā.. labi nokrīt.. biggrin_mini2.gif pasmejamies vēl biggrin_mini2.gif

Tad draugs aiziet līdz turienei iečekot kas par huiņu! Pabļauj lai ar mabilu kāds atnāk.. aiziet Vitaļiks..
Nu ko.. Miša bezsamaņā!
Pēc ~1min atbrauc EVOR apsardzes darbinieki ar 2 tačkām (veikala pārdevēja izsauca, jo razborkas sākās jau veikalā).. EVOR`nieki staigā apkārt, uzprasa vai dzīvs (ir dzīvs), aiziet prom!

Izsaucam ātros.. ātrie diezgan neoperatīvi atbrauc (pēc ~5min).. sākumā paši nomīzušio, negrib kāpt ārā no Ātrās Palīdzības mašīnas.. - Jautā: Kur tie sitēji palika, uz kurieni aizgāja, viņi daudz bija?? (varēja redzēt, ka iesācēji.. -ātrie)

Ladna poh.. Mišam tur žoklis pahodu izsists, poh.. aizved to uz Gaiļezeru!
Nu ok viss nomierinās..
Muldam muldam kko.. pēkšņi redzam to uzbrucēju, ar saviem urļikiem biggrin_mini2.gif
Labi paebatj.. draugs no (pašvaldībniekiem) izauc ALFU, lai brauc uz turieni, tip, ka uzbrucējs ir atnācis atpakaļ pakaļ vēlvienam grādīgajam.. kamēr Alfinieki atbrauca, čalis jau prom paspējis aiziet.. Menti atbrauc (ar busu).. Un davaj pajehaļi pa rajonu meklēt.. bļe nav! Pastaigājām vēl pa pagalmiem, bez beztolkā!

Labi.. menti brauc atpakaļ uz savu nodaļu @ Ķengarags!

Atkal.. kalbasijam kalbasijam.. hujakš atkal tas čalis! Labi izsaucam vēlreiz mentus un jā.. Čalis nopērk rijamo un šņabīti.. un unun pa taisno uz iecirkni smile_mini.gif GL čalim!

Šodien Mišu satiku.. atkal dzer biggrin_mini2.gif

Laboja Ghetto, labots 1x