Labs vakars visiem, kuri vēl neguļ. Septembris šonakt beigsies, sāksies oktobris, tāpēc sagribējās uzrakstīt nelielu publisku atskatu, kas pēdējā laikā noticis.

   Jāatzīst, ka šogad septembris izvērties visai interesants - savādāks nekā citi, iepriekšējos gados piedzīvotie. Galvenokārt tas ir tāpēc, ka šogad man ir uzkrauta ļoti liela atbildības nasta. Šogad esmu iecelts par klases prezidentu, ļoti oficiāli, jo ir visa dokumentācija, visu klasebiedru paraksti, kur viņi piekrīt manam postenim, manu padoto posteņiem, mūsu tiesībām, pienākumiem utt. utjp. BET, tas vēl ir tikai sākums, jo pie visa klāt (šogad ir jātaisa sasodītais diplomdarbs, par to vēlāk, jāgūst izcilas sekmes, lai būtu iespēja tikt labā skolā, arī par to vēlāk un citas lietas), jā, jo pie visa klāt, esmu iecelts arī par skolēnu pašpārvaldes prezidentu. Varētu teikt, ka tas ir ļoti interesanti, zināt visu par visiem, zināt visu, kas ir apspriests administrācijas sēdēs, piedalīties tajās (līdz šim vēl nav sanācis, bet būšot), piedalīties pedagoķiskajās sēdēs un organizēt praktiski visu skolas dzīvi...Tas ir baigais darbs. Es negribu teikt, ka darbs ir slikts, bet šogad tas jau sāk kļūt nedaudz par traku. Nezinu vai pat sanāks šogad piedalīties trešajā Travian Lv1 serverī pēc kārtas, kas man ir ļoti svēta lieta. Ha, gan jau laiku atlicināšu, vai arī atradīšu dualistu smile_mini.gif Jebkurā gadījumā skolēnu paspārvalde paņem baismi daudz laika. Šonedēļ vien skolotāju dienas organizēšanai ir aizgājušas vismaz stundas piecas debatēm ko un kā, neskaitāmas stundas visa realizēšanai. Plus, vēl par visu jāatskaitas pašai direktrisei, visai adminstrācijai.

   Šogad arī mūsu klase (9.b) ir izsludināta kā skolas paraugklase. Esam sekmīgākie skolas vēsturē, ar augstāko vidējo atzīmi, priekšzīmīgāko uzvedību un, jā, esam vislanbākie visās jomās biggrin_mini2.gif Tīri jauki, bet mums būs jāpasniedz stundas citām klasēm - kā tad mēs tik labi, kāpēc, kādas ir mūsu motivācijas - pilnīgs sviests.

   Vēl ļoti daudz laiku prasa diplomdarba idejas izstrāde, kas nezinu kāpēc, bet šogad notiek triecientempā. Laikam administrācija grib no mums ātrāk tikt vaļā, kaut arī esam paraugklase. Tika dota nedēļa idejas izstrādei, kuras laikā es izstrādāju divas idejas - 'Melnā keramika - uzglabāšanas trauki' vai arī 'Pankam būs spīdēt - Krāsainās Grebenes'. Pirmajā skatē manas idejas gan kompozīcijas skolotājs, gan keramikas skolotājs, gan pārējā komisija (skolas direktrise, metālapstrādes, kokapstrādes, tekstila skolotāji) atzina par labām esam, kā ideju, ko izstrādāt tālāk runa gāja par otro - Spīdošo Grebenīti, bet tālāk sākās trakākais - nedēļa idejas precizēšanai līdz mikrometram. Itkā laika pietiktu, bet, ja man par diplomdarba idejas precizēšanu ir jārunā gan ar kompozīcijas skolotāju, gan keramikas (mācos tajā nodaļā), šos priekšmetus pasniedz divi skolotāji - tēvs un dēls. Problēma ir, ka tas kas nepatīk vienam, patīk otram, kas nepatīk otram, patīk pirmajam un izlavierēt starp abiem ir NEIESPĒJAMI! Domāju, ka kļūšu drīz traks.. :3 Par spīti visam šodien, skatē, viss izgāja cauri tīri labi, taču vēl ir jāstrādā pie visa.. (tūlkoju - jāpārstrādā). Eh.. izskatās, ka šogad ar planšetēm būs traki.. Baismi traki.

   Jā,  šodien atal visai baisma diena. No pulksten sešiem līdz astoņiem klājām skolā sarkano paklāju skolotājiem, pirms tam vēl taisījām papīra gladiolas, uz kurām rīt dosim pārējo klašu skolniekiem rakstīt savus vēlējumus utt. RĪT TAČU SKOLOTĀJU DIENA! smile_mini.gif

 

VISS, CAURI! Man vairs nav spēka pat uzrakstīt pārējās divas trešdaļas iecerētā teksta. Rīt jāceļas ap sešiem, lai skolā būtu jau septiņos, visu sagatavotu utt. Rīt būs papildinājums. Eju gulēt.