Galvenajās lomās: Adam Sandler (tēlo Lenny Feder), Kevin James (tēlo Eric Lamonosoff), Chris Rock (tēlo Kurt McKenzie), David Spade (tēlo Marcus Higgins), Salma Hayek (tēlo Roxanne Chase-Feder).

Režisori: Dennis Dugan.

Scenārija autori: Fred Wolf, Adam Sandler.

Kinoteātros no: 2013. gada 12. jūlija.

 

Filmas treileris:

 

Par filmu: 

Pēc pārvākšanās uz savu dzimto pilsētu, lai vairāk laika pavadītu ar saviem bērniem, sievu un bērnības draugiem, Lenijs saprot, ka nemaz tik mierīga dzīve mazajā pilsētiņā nav. Tajā var atrast gan vecos, gan jaunos huligānus, gan dīvainus skolas autobusu vadītājus, gan trakus piedzīvojumus. Seriāls ir pilns ar pārsteigumiem un jokiem, tāpēc pievienojies šim smieklīgajam 1h un 41 min garajam ceļojumam, ja vēlies kārtīgi izsmieties!

Ieskats filmā:

Ja tas ir iespējams, tad es savos filmu aprakstos cenšos pievienot video, nevis bildes, jo uzskatu, ka tas ir daudz uzskatāmāks materiāls nekā "plikas" bildes. Skatītājiem rodas daudz spēcīgāks priekšstats par filmu, kā rezultātā tie vai nu momentāli novelk filmu, vai arī ar riebumu aizver ciet rakstu.

Šajā momentā es ieraudzīju uzreiz divus pazīstamus cilvēkus. Pīteru Petrelli no "Heroes" un YouTube zvaigzni Džimiju Tatro.

Domas par filmu:

Liela daļa eksiešu jau zina to, ka man patīk amerikāņu humors, piem., filmas par koledžu un pamatīgu ballēšanos, tāpēc nav nekāds noslēpums, ka arī šī, tik ļoti amerikāniskā filma man ļoti patika.

Filmu skatījos kopā ar Silvestru (Wanted) un Viesturu (Viesty) Rēzeknes kinoteātrī. Iespējams, tieši kinoteātra atmosfēra ļoti stipri ietekmēja manu vērtējumu par filmu, bet man tā patiešām patika. Šķiet, ka jau no paša filmas sākuma sāku smieties par filmā esošajiem jokiem un pārstāju smieties tikai tad, kad parādījās titri. Man patika gan tie joki, gan arī pats sižets. Šķiet, superīga komēdija, kuru varētu skatīties visa ģimene kopā. Arī ar draugiem varētu skatīties šo filmu, bet tad būtu jāpārliecinās, ka tiem patīk amerikāņu humors.

Likās diezgan interesanti filmā redzēt arī vairākus negaidītus viesus/fona aktierus, kā, piemēram, nu jau pieminēto Pīteru Petrelli no seriāla "Heroes", Džimiju Tatro un grupu "The Lonely Island". Tiem tika iedalītas arī diezgan atbilstošas lomas, manuprāt (jo īpaši Vientuļajai Salai, bet neko sīkāk nestāstīšu, jo nevēlos nospoilot to pārsteigumu).

Man patīk filmas ar laimīgām beigām, un te tādas arī bija. Filmā varēja redzēt gan precēta pāra strīdus, gan tīņu pirmos randiņus, gan pieaugušo jociņus. Es biju sajūsmā pēc filmas noskatīšanās un noteikti to iesaku arī pārējiem.

Mans vērtējums: 9/10.

Viesty stāsta:

Filma tiešām patika. Lai gan dažās vietās humors likās "tipiskais amerikāņu" (piemēram, sitieni pa kājstarpi), tomēr tas neizbojāja kopējo priekšstatu par filmu, jo gan iederējās filmas noskaņā, gan arī nebija tik šausmīgi.

Wanted runā:

Nu bija lielākā daļa to joku pastulbi, bet varēja pasmieties. Vēl pamanīju to, ka zālē nebija neviena NBA cilvēka, jo neviens nesaprata vienu atsauci sakarā ar Šakīlu O' Nīlu.

Laboja mad, labots 2x