Spēles nosaukums: Hitman: Blood Money

Ign vērtējums: 8

Gamespot vērtējums: 8.2

Mans vērtējums: 8.7



Žanrs: Action

Izstrādātājs: IO Interactive

Publicētājs: Eidos Interactive

Iznākšanas datums: 2006. 26 maijs

Platformas: Pc/xbox360/ps2


Spēles apraksts

Harizmātiskais slepkava ar tetovējumu uz pakauša (aģents 47) ir atgriezies! Kārtējais algotā slepkavas piedzīvojums ir apzīmēts ar drūmu nosaukumu Hitman: Blood Money.

Hitman: Blood Money sižets ir balstīts uz mīklainām ICA aģentūras Hitmana kolēģu slepkavībām. Šeit ir iejaukta cita, spēcīgāka un ietekmīgāka aģentūra. Varoņa situācija kļūst pavisam kritiska, kad pazūd sakari ar saviem darba devējiem. Dodoties jaunā uzdevumā uz ameriku, Hitmans saprot, ka iespējams ir nākamais upuris …

Projekta gameplay ir piedzīvojis šādas tādas izmaiņas. Tā, piemēram, naudai, kas figurē spēles nosaukumā, būs noteicošā loma spēlē Hitman: Blood Money. Par godīgi nopelnīto naudu (cik nu godīgi var būt) 47 pirks munīciju, ieročus un citas vitāli svarīgas lietas.

Hitman: Blood Money vecā dziņa vietā uzstāsies uzlabots dzinis - Glacier -, kuru izmantojot IO Interactive programmētāji demonstrē pašas brutālākās un ticamākās slepkavības.


Mans viedoklis par spēli

Spēle ir piemērota visiem cilvēkiem, vienalga vai esi šīs franšīzes cienītājs vai jauniņais, tā spēs attaisnot tavas cerības. Spēlei ir  interaktīva pamācība veselas misijas garumā, kas tev palīdzēs apgūt nepieciešamās prasmēs. Protams, visiem fps spēlmaņiem (vienvārdsakot, spēlēs, kur nav īpaši jāpiedomā) var rasties problēmas ar misijas izpildīšanu. Manuprāt, spēles grafika ir atbilstoša tam laikam, un misiju izkārtojums ir pietiekami dinamisks, lai spēli varētu izbaudīt uz visiem 100%.

NPC inteliģence nav pati spožākā, bet to atspēko viņu ironiskie, smieklīgie teksti.




Laboja , labots 1x