Sveiki visiem.

 

Jā, virsrastu nedaudz aizguvu no lv camo topika, bet pašu ideju aizņēmos no J. Jāgra.

Ko Jāgrs īsti dara?

Cik esmu lasījis, viņš katru dienu izdara 1000 metienus. Protams, tas ir uz ledus, un gan jau ka katru metienu 1000 reizes, t.i. 1000 plaukstas metienus, 1000 šķēlienus, 1000 backhanderus utt.

Īsumā par manu ideju.

Doma ļoti vienkārša. Katru dienu līdz pat skolas sākumam katru dienu izdarīt 1000 metienus pa vārtiem. Protams, tā kā Lv ledus nav tā pieejams, kā USA, CAN un citās attīstītajās valstīs es to darīšu dārzā, metienu veicot no cietas pamatnes. (tas ir tā pat kā uz ledus, tikai uz ledus ripa vairāk slīd, bet nu šajā ziņā tas neko būtisku nedod.) 

Nezinu, cik grūti ir izdarīt 1000 metienus. Rīt domāju veikt testu. Tā kā man ir 2 ripas, sanāk, ka ar katru 500 metieni, tātad 500 reizes jāskrien pakaļ ripām. Distanci no vārtiem precīzi nezinu, rīt precīzi izmērīšu. Ja 1000 metieni būs tā viegli utt, tad mēģināšu vairākus metienus, t.i 1000 plaukstas, 1000 backhanderus utt.
Ja nevarēšu izvilkt 1000 kalitatīvus metienus, tad centīšos max cik varu.

Rīt domāju veikt testu, cik varu, cik ilgā laikā, izmērīt distanci utt.

Tad arī update savu blogu utt.  Varbūt būs arī kāda bilde, video utt, viss atkarīgs no intereses un tā, vai būs ar ko filmēt.

Kāpēc es to daru?

Atbilde ir vienkārša - es gribu. Ceru piepildīt sen lolotu sapni - iet hokejā no šīs sezonas, vnk vajag uzraut max labu formu. Varbūt arī katru dienu skriešu pēc metieniem utt, tad redzēs.

Mērķi

1. Tikt komandas pamatsastāvā. Nav grūti tik labāk komandā, grūtāk ir tikt pamatsastāvā stabili. Starp citu līga kur domāju spēlēt: UHL

2. Ar komandu savā grupā dabūt medāli. No matter kuru, bet ofc čempioni ftw.

3. Kļūt par rezultatīvāko spēlētāju savā grupā, vēlāk visā līgā. (man nav termiņi kad to izdarīt, un man neinteresē visi hateri, kas teiks ka man neizdosies. Tie ir mani mērķi un mani sapņi, so ja kādam nepatīk var iet reāli dirst)

4. Šis mērķis ir vnk tikt maksimāli tālu. Tik cik iespējams. Vai tā būtu labākā grupa UHL, LHF, LMT virslīga, KHL, AHL, NHL tam nav nozīmes (un ja kāds mūlāps domā, ka es saku ka tikšu, vai plānoju tikt tajās mežonīgi augstajās līgās, tad es saku, ka es iešu cik tālu vien varēšu, nevis ka plānoju tur tikt )
5. Šis mērķis gan nav saistīts ar hokeju, bet domāju, ka svarīgāks par visiem iepriekšējiem. Savējie sapratīs.. 

Arivaderči.

P.S. Ja galīgi visiem būs pochuj, video utt, netaisīšu, bet blogu centīšos update everyday.

 

Update

Distance: ~6.70-7m

Tātad šodien izdarīju pirmos 1000 metienus. Been there done that. Negāja viegli, bet izdarīju, ir gandarījums. Tomēr gan pēc savas šodienas pieredzes, gan citu ieteikumiem sapratu, ka 1000 metieni ir diezgan bezjēdzīgi, jo īsti jēga nav izdarīt 1000 parastu vienveidīgus metienus no vienas distances. 

Esmu biku pamainījis treniņu programmu. Mainīšu metiena vietu, tuvumu, metiena veidu, trenēšu tātad 3 metienus: backhander, wristshot un slapshot. + vēl nedaudz laikam saucamo driblu un pāris tādus fintiņus un pa vidu treniņam iešu paskriet, jo rokas stipri nogurst, kļūst stīvas, tad eju paskriet, iedzeru un rokas jau atkal lietojamas. Uzskatu, šādi būs jēdzīgāk, daudzpusīgāk un lietderīgām.

Un jā, 1000 vienveidīgi metieni netikai ir diezgan pagrūti, bet ellīgi garlaicīgi. 

Laboja Kambyz, labots 1x