Šorīt arī es, līdzās ar daudziem citiem faniem, devos sagaidīt mūsu hokejistus ielidojam mājās. Jo par šādu sasniegumu viņi bija pelnījuši ļoti lielu paldies! Lidostā viņi ielidoja 9:59, bet sagaidīšana sākās ap 10:25. Daudz fanu, atmosfēra laba. Izdevās parunāt ar izlases džekiem, novēlēt viņiem veiksmi arī turpmāk kur nu kurais spēlē. smile_mini.gif Parunāju ar treneri Tomasu Kūlenu, doku Jāni Kvēpu, hokejistiem Edgaru Masaļski, Kobu Jasu un Sandi Ozoliņu. Pārsvarā visiem novēlēju veiksmi atlikušajā sezonā, pateicos par ieguldīto.

     Sarunā ar Tomasu Kūlenu pateicu paldies fanu vārdā. Paldies, par to, ka viņi ir savākuši spēcīgu izlasi, neskatoties, ka mums ir mazi spēlētāju resursi. Viņš man savukārt atbildēja, ka bez līdzjutējiem visdrīzāk nebūtu nemaz tikuši Olimpiskajās spēlēs. Jo arī līdzjutēji veicijāna to, ko Ozoliņš nosauca par "klikšķi". Līdzjutēji palīdzēja izveidot lielisku komandas garu. Galvenais bija noticēt saviem spēkiem. Paldies jums(līdzjutējiem) par to!

     Kobam Jasam uzprasīju, ka vai vēl kādu reizi varēs viņu redzēt vasarā uz skrituļslidām? Viņš teica, ka tas ir ļoti iespējams.

 

Tālāk rakstā būs bildes(no mana kartupeļa) un īss video ar Ozoliņa runu.

 

 

 

 

 

 

Laboja krabz, labots 1x