Tātad kā jau miniblogā teicu taisīšu mazu gruzīgo rakstu. Teikt, mazu ieskatu manā dzīvē nedēļas laikā.

 Viss kas noticis šajā nedēļā, man atgādina tikai 1 vienīgu dziesmu... 

Kāpēc? Tāpēc ka man nedēļas laikā ir noticis tik daudz slikts. Sāksim uzskaiti:

 

1. Mana vārda diena. 22 janvāris. Biju tusēt ar savu labu draugu (tagad jau laikam ex draugu) un manu tuvāko draudzeni (arī laikam exs cray_mini2.gif ). Šie abi bija kopā. Un bijām klubā, piedzērāmies. Un pateicu savai labākajai draudzenei, ka kādreiz viņa man patika (kā meitene). Un viņa sagruzījās, jo biju viņai kā brālis. Viņa pateica to draugam, un nu ko... Draugs ir ļoti greizsirdīgs uz visiem, un ko nu. Pateica, lai netuvojos viņai pat ne 100 metrus savādāk dabūsi pa seju vai pat tevi nositīšu. Nu tas jau nav nekas, līdz tam mirklim, ka tā meitene tev ir bijusi kā māsa, kuru tu pazīsti jau pusotru gadu, un zini pilnīgi visu par viņu (pat vairāk par viņa draugu). Un tad vienu dienu notiek šis. Man tajā dienā palika ļoti sūdīgi... Viņa vienīgā pret mani izturējās tik mīļi...

2. 23 Janvāris. Uzzināju to, ka mana exs meitene kura man patika ir saderinājusies ar totālu meli. Bet viņa ir ar to čali kopā tikai 2-4 mēnešus kopā, un tajā dienā kad viņu bildināja, viņa gribēja to puisi pamest, bet šis paspēja pateikt tos vārdus. Un to es dzirdēju no savas paziņas. Well, labākais ir tas ka cik saprotu, viņa mēģināja to slēpt no manis. Un vēl viņa bija man čomene, bet tagad... Viņa man vairs neko nenozīmē- viņa man ir mirusi.

3. 24 Janvāris. Kārtējā meitene. Arī tuva draudzene, esam daudz runājuši kopā par šo un to. Pastāstīja viņa man kas viņai noticis. Slimība iz sieviešu līnijas. Manuprāt, kaut kas trakāks par dzemdes kaklu vēzi... Nu par to es baigi sagruzījos, visu nakti nevarēju pagulēt (reāli vēlaizvien, jo vienkārši jau iepriekšējie bliezieni mani jau bija satricinājuši un tā jau tagad izskatos kā zombijs, jo neesmu gulējis jau normāli 4 dienas.) Nabaga meitene... Tik forša, skaista un gudra arī. Nekad viņai to nenovēlētu.

4. Yup, guess what- atkal meitene. Šoriez viņa tikai mani ignorē, kaut vai vēlos izstāstīt par savu bēdu stāstu. Labāk nekā viņai kaut kas noticis, bet vienalga gruzis par to..

5. Meitene, arī tuva čomene, gudra, izskatīga, piedzeras tā, ka pat kājās nevar nostāvēt. Labākais ir tas, ka viņa nekad nedzer. Ja viņa dzer tad, ar kādu nodomu, kāpēc. Bet viņa to neizstāstīja, bet tāpat jūtu, ka viņa melo, ka viņai nekas nav noticis, ka viņai ir viss ok.

6. Vēl ir arī skola, tā piegriezusies. Tagad rakstu Programmēšanas olimpiādi, kas man jāizpilda 21 stundas laikā, kaut vai uzdevumus varēju pildīt jau pirms nedēļas. Un vēl kārtējā reize, kad tev ir stulbuma kļūdas, kas izveido tev to, ka tu dabū 7, nevis 9 kādā mācībā.

7. Kojās jau esmu 4 nedēļu no vietas. Neesmu bijis mājās. Mājās braukšu tikai pēc 2 vai 3 nedēļām. Kāpēc? pasākumi, papildskolas, darīšanas...

8. Man vakar nozaga Kilogramu pelmeņus. cray_mini2.gif

 

 (Vienalga esmu ateists)

 

Bet tomēr kaut kas labs arī manā dzīvē čut čut ir noticis.

1. Sataisīju savu datora lādētāju. Yay, bet tāpat nejūtos laimīgs.

2. Dabūju skolas stipendiju par to, ka tev ir augstākas atzīmes par 7. 100 lati. Yay, bet vienalga, man nauda nedara laimīgu, ja tev nav draugu ar kuriem parunāties...

 

 

Reāli šī nedēļa ir pirmā reize, kad patiešām vairs negribētu dzīvot uz šīs planētas.

 

If you love me, won’t you let me know?


Paldies par uzmanību.

Laboja Dawgora, labots 2x