Nu ko exieši, ir pagajuši jau kā divi gadi kops es dzīvoju Anglijā, un nu beidzot radas izdeviba aizlidot uz Latviju pirmo reizi pa šiem diviem gadiem. Protasm es šo izdevību nepalaidu garām un sāku skatīties lidmašīnu biļetes uz Latviju no tvākajām lidostām, bet izradījās ka cenas biļetēm turp un atpakaļ ir ļoti dārgas. Sāku skatīties biļetes no lidostām kā Londona, Liverpūle un citām, un nonācu līdz Glasgowas lidostai. Lidmašinas biļete turp un atpakaļ bija baigi lētā un es viņu uzreiz nopirku. Tad sāku domāt ka nokļūt līdz lidostai. Skatijos utobusa biļetes, bet ceļš bija pārāk nogurdinošs un ilgs, tāpēc nolemu skatīties vilcienu biļetes. Izlēmu nopirkt vilciena biļetes. Bet man būs jaizbrauc dienu iepriekš lai tiktu uz lidmašīnu. Es izbraukšu kaut kur pus 5 no savas pilsetas, un Glasgow pilseta bušu tikai pus vienos naktī, kaut gan reiss man ir 10 no rīta, tādēļ nakti nāksies pavadīt lidostā. Latvijā es būšu no 27 jūlijā, līdz 20 augustam.

Ko esmu sasniedzis pa šiem 2 gadiem? Esmu ieguvis perfektas angļu valodas zināšanas, un piedevām angļu valodai apguvu arī vācu valodas zināšanas. Kā arī mācījos angļu skolā 2 gadus, un pabeidzu 11 klasi, līdz ar to iestājos koledžā.
Tad esmu spē;ējis savas skolas komandā regbiju, un par laimi nevienu traumu neesmu guvis. Esmu nospelejis apmēram 15 spēles pa visu gadu.
Arīdzan esmu saticis un runājis ar dažādu tautību cilvekiem kā čukčas, indieši, francūži un citām.
Atlidojot no Latvijas, pārvākšos uz savu dzīvokli, un uzsākšu patstāvīgu dzīvi.

Paldies ka lasijāt!

Ar cieņu, Kajapansa.

Laboja kajapansa, labots 1x