Sveiki visi,

Vēlējos pastāstīt par projektu uz kura strādāju. Tā ir webplatforma priekš geimeriem. Daudzas spēles piedāvā tikai savu grupēšanas sistēmu, bet ļoti bieži tavā komandā ir kāds, kas sabojā tavu spēli un iznieko tavu laiku. Kādreiz visiem bija daudz laika, lai sēdētu un spēlētu datoru. Tie laiki ir pagājuši un tagad ir citas prioritātes. Šī platforma ļauj tev izveidot istabu tevis izvēlētā spēlē noteikt kritēriju, piemēram kā mikrafons ir vajadzīgs, 18+. Neskaitot šīs opcijas, katrai spēlei ir savi speciālie tagi ar kuriem citi spēlētāji var atrast sev piemēroto istabu. Kā piemērs League of Legends vari noteikt kurā serveri gribi spēlēt EUNE, EUW, Bronze-Challanger utt.

Platforma tika atvērta šī mēneša sākumā, tāpēc nav jābaidās, ka nav tik liela aktivitāte. Platforma tiek uzlabotu katru dienu, drīzumā būs arī PUBG API pieejams mūsu platformā. Uz doto brīdi ir pieejamas vairāk kā 50 spēles.

Vēlētos jūs visus uzaicināt uz https://imlfg.org. Laipni lūgti izteikt savas domas un ieteikumus. Kā arī iespēja sazināties ar mums info@imlfg.org. 

 

Jauku dienu jums visiem.

 

Laboja auza, labots 2x