Mēs visi zinām, kas ir Google un ko ar to dara, bet, ja nu kāds galīgi nezin, tad es paskaidrošu.

 

Google ir akciju sabiedrība, kura dibināta ASV 1998. gada 7. septembrī, kas izstrādā un pārvalda populārāko Interneta meklētājprogrammu. Uzņēmumā strāda ~8000 darbinieki.

Taču šķietami neredzami Google ir pamazām pilnveidojusies, un beidzot pilnīgi klajā dienas gaismā ir nākušas jaunākās attēlu un balss atpazīšanas iespējas, kas nozīmē, ka Google centīsies darīt visu iespējamo, lai atpazītu bildes saturu un piedāvātu meklētājam precīzākos rezultātus par atpazīto attēla objektu, taču ir jāņem vērā, ka pilnīgi ideāli tas nebūs, jo ir dažādi faktori, kas to ietekmē, piemēram, bildes miglainība, vienādās bildes, portreti, kas atkal nozīmēs, ka informācija nemaz nebūs tik precīza. Savukārt runājot par balss atpazīšanu, tad tas darbojas visai līdzīgi, kā to jau pieraduši lietot Android OS lietotāji. Lai atpazītu balsi, tad viss, kas ir jāizdara būs skaidri jāierunā mikrofonā vārds un tad google uzsāks meklēšanu un informācijas atlasīšanu. Jāpiemin, ka Google ir padomājuši par interneta ātrumu, tāpēc viņi ļaus izmantot šīs iespējas tikai caur Google Chrome un FireFox.

 

Manas domas par šo: Tas būs tiešām lieliski, jo būs dažādas problēmas, kuras varēs novērst, Piemēram, neīstu bilžu ievietošana, pašu bilžu aizmiršana, dziesmas labāka atpazīšana utt. Protams, jau iepriekš ir bijušas tamlīdzīgas programmas, taču šī noteikti būs visprecīzākā un darboties spējīgākā!

 

Laboja mad, labots 3x