pirms kāda laikam iegādājos jaunu telefonu lg kp500

pēc ilgas testēšanas sis telefons man patīk.

ieteiktu visiem tādu iegādāties.

lūk telefona apraksts.

3 collu skārienjutīgs ekrāns
- 3 collu plats skārienjutīgs ekrāns padara videoklipu skatīšanos, spēļu spēlēšanu un fotoattēlu apskati vēl aizraujošāku. Liels ekrāns ir daudz piemērotāks un arī vienkāršāk lietojams.

Active flash lietotāja interfeiss
- Lietotāja interfeiss ir tik intuitīvs, ka lietotāji vēlēsies atklāt un apgūt visas tālruņa LG KP500 piedāvātās funkcijas un iespējas. Lietotāja interfeiss ļauj vienkārši piekļūt izvēlnēm un pārvietoties izvēlnēs vienkārši un ātri, veicot tikai vienu pieskārienu.

Rokraksta atpazīšana un rediģēšana
- Vienkārši lietojamā un viedā rokraksta atpazīšanas funkcija ļauj sūtīt īsziņas, neizmantojot skārienjutīgos ekrāna taustiņus. Īsziņas var rakstīt ar irbulīti daudz un dažādās valodās, arī ķīniešu.
- Fotoattēlu režīmā lietotājs var vienkārši rediģēt fotoattēlus, izmantojot irbulīti.

Ar kustībām vadāmas spēles
- Izmantojot moderno kustību sensora tehnoloģiju, tālrunis LG KP500 piešķir vairāk interaktivitātes spēlēm, tāpēc lietotāji var izbaudīt mobilās izklaides iespējas daudz dinamiskākā un aizraujošākā veidā.
- Tālrunī LG-KP500 ielādētās spēles izmanto kustību sensoru, kam nepieciešama lietotāja acu un roku koordinācija, lai spēļu spēlēšanas laikā līdzsvarotu, pārvietotu un pagrieztu tālruni.

Automātiski rotējošs displejs
- QWERTY ekrāna tastatūra tiek parādīta, kad tālrunis LG KP500 tiek turēts horizontāli, un automātiski rotējošais displejs vienmēr pielāgo attēlus vai dokumentus apskatei, neskatoties uz to, kā tālrunis ir pagriezts.

Iebūvēts irbulītis
- Tā kā irbulītis ir iebūvēts tālrunī, lietotājs var nekavējoties rakstīt piezīmes vai rediģēt fotoattēlu.
- Irbulītis tālrunī ir meistarīgi paslēpts, tāpēc tālruņa izskats ir nevainojams.