Ar laiku, dažreiz pat ļoti ātri, ni skeita nodzēšas apakšā zīmējums. Ja jums ir svarigs jusu skeita izskats, tad ir divi celi ka dabut jaunu bildi. pirmais veids ir aiziet uz veikalu un nopirkt. Bet tur var būt sliktas kvalitates vai nu vienkārši bērbnušķīgs zīmējums. Otrs ceļš ir uzzīmēt pašam. To var darit divos veidos: 1) sagatavot trafaretu, izgriežot to no papīra un uzpūšot ar krasu no buņdžiņas.

2) Pietiekami lēts un vienkarš veids. Jums būs nepieciešams: 2 krāsu buņdžiņas un kads škidrs, bet pietiekami biezs mazgāšanas līdzeklis. (Es izmantoju šampūnu). Tas var but ari kas cits, piemeram, Cilit mazgāšanas lidzeklis.

Kā redzams bildē, mans vecais skeits un uz ātro uztaisits  miniskeits

No sākuma noņemiet trekus ( daļa pie ka piestiprinās riteņi ). Un ar smilšpapīru noņemiet parpalikumus no vecās bildes. (Es izmantoju fleksu, tas nav obligati). Pilnīgi pietiks ar vienkaršu smilšpapīru. Izslaukiet no putekļiem un ņemiet to buņdziņu ar krāsu kuru jūs gribēsiet redzet kā līnijas. Noklājiet visu dēli ar to. (Es ņēmu sarkano)

Pagaidat līdz krāsa izžūs pilnīgi un tad uzlejat ar mājieniem šampūnu, lai parādītos līnijas. Pagaidat kadas 3 minūtes, lai šampūns nedaudz apstājas un piekalst. Tad ņemat citu krāsas buņdžiņu un pūšat pa virsu. Kad krāsa piekaltīs ar dvieli vai vienreizejo salveti izslaukat šampūnu. Un gatavs! Ir tikai paris mazi ieteikumi: ņemiet ātri žūstošo krāsu un krāsojat visu kādā tirā telpā, bez putekļiem. Man viss process aizņema ap 2h. Ideju atradu kaut kur internetā.

Laboja Ridiculus, labots 2x