Nu ja visi, tad es arī iemetīšu savu versiju.

Biju viens no tiem 4iem, kas devās uz turieni jau agri no rīta. Es, rigginzs, lv mind geek un werwe. Līdz saktikšanās vieta bija jābrauc man kur 40min un jāiet vēl 30min un soma bija nežēlīgi smaga. Kad beidzot biju galā, biju happy. Tad izbraucām. Ceļā pārrunājām visādas lietas utt, bet bija tīri nice, ņemot vērā, ka ne ar vienu nebiju ticies tā īsti dzīvē.

Kad bijām galā, uzspēlējām fuci biku. Nez, man kā galīgi negāja, vnk nebiju iesildījies. biggrin_mini2.gif
es ar werwi vs rigginzs un lv mind geek. Ilgi kapājām un galā bija 1:2 zaudējums.

Nu neko. Aizgājām papeldēties, atpūsties. Nolēmām atvērt arī alu. Nu tā čilojām, smējāmies, visādu čerņu runājām utt. Tad biku uzēdām un jutāmies gatavi nākamajam mačam. Vecās komandas. (es+werwe=barcelona) un (rigginzs+lv mind geek=zdorovaja russija) Nu teikšu kā bija, mēs ar werwi vnk kā čempioni bijām. Skrēju kā Bolts, fintoju kā Ronaldu un spēru kā Kambyz. Sākumā bija līdzīgi. tikām līdz 5:5 un tad man laikam aizgāja biku, jo vnk sametu kur 12 bez atbildes vārtus. Tālāk jau ielaidām 2us un sametām vēl kādus 6. Jāuzteic werwe, kas vārtos darbojās kā Cassilias.
Tad ieskrēju dušā, paķēru līdzi tortilas un gājām pretī pirmajiem atbraucējiem. Sākumā bija baigi jautri, smējāmies, ārdījāmies, torļļojām utt. Pēc kādām 50min bija reāli zb, jo precīzi nezinājām, cik tālu vēl jāiet. Tad satikām pirmos iebraucējus, kas brauca ar mašīnu. Biju priecīgs, jo cerēju tulīt iet back, bet nekā, jo vēl za4, latvija18 un vēl kāds fujaks bija aizmaldījušies neceļos. Tad nu werwe tika ierauts tajā pirmajā mašīnā un aizvests nezināmos tālumos.

Tālāk es ar lv mind geeku un mūsu čempionu rigginzu gāju meklēt iepriekš pieminēto trijotni. Satikām viņus pēc kādām pārdesmit minūtēm. Visu ceļu gan nogājām atsevišķi 3vs3, bet tas nekas.

Kad virzijāmies uz māju pusi, es jau sapņoju nogaršot savu ideālo šotu, jo ceļš bija garlaicīgs un nogurdinoš. Tiklīdz tikām mājās, es ar Rigginzu un Werwi ieķērām pāris šotus. Katram pa 3 laikam sākumā. Šots sastāvēja no šņabis + šampis + ķiršu sīrups. Vnk perfekts. Nu ok, izmočījam kādus 3 laikam un gājām ārā. Tur ko čilojām utt, tad paķērām vēl šotus un tā. Tad vēl kādu pacienāju ar šotu. Nu tad bija švaki, jo beidzās sīrpus, kas deva šotam ideālo garšu un palika tikai šņābs ar šampi :/ Jutu, ka esmu sasniedzies savu pagaidu mēru un neturpināju dzert bez apstājas, jo tad mani būtu piemeklējis Rigginza liktenis. Bet nu nekur neizspruku, jo kā nonācu lejā, tā uzradās gādīgais Rifelz kuram bija 0.5 parastā pet pudele ar šņabi. Da nesaprotu kur man smadzenes dzert samagonu, bet nu ja lej, nedrīkst atteikt. Tad nu ieķērām aplī katrs pa 100g kādi 5ppls. Nu wot. Šī ir vieta, kur pazaudēju Rigginzu. Izgāju ārā ar Rifelzu. Šis mani atkal sauca dzer, nu psc. biggrin_mini2.gif
Domāju nedzert, vnk aizgāju līdzi. Viņam bija kāds šņabis "Zelta Vārpa" or smth. Par laimi mēs nevarējām attaisīt vaļā, jo korķis gāja uz riņķi. Tad Rifelz man piedāvāja 7% Vanagu vai Rubeni. Es teicu, lai aizejam līdz pārējiem pie grila un par laimi paspēju nozust. Pēc kāda laika atgriezos pie grila un čiloju vienā no tiem krēsliem zaļajiem. Tad kur uzradas Rigginzs. Tad bija pirmā reize, kad gandrīz nomiru no smiekliem, jo tas joks par Antonu mani gandrīz nobeidza. biggrin_mini2.gif Kādas 20min smējos vnk nevarēja nesmieties. Tad aizgāju ar kaut ko vēl pakaļ šotam. Tad pēc kādas 10min stalkošanas es beidzot izcēlu vienu eXs burgeru, lai gan gangz man teica, ka nedrīkstu ņemt. Ommm, bija bruvīgs. Tad nol''emu vēl uziet augšā un skatos: Čempions jau KO gar zemi. Augšā tieši tad bija nežēlīgi karsts, dēļ pirts. Tur pa pāris min jau nosvīdu kā skrienot krosu. Cenšos rigginzu pamodināt, nesūda nesanāk. Saprotu, ka nedrīkst atstāt viņu tur, hz man likās, ka tādā kondīcijā un karstumā čalis kājas vēl pa īstam atstieps. Tad nu šamējo kā dabūju augšā un nodzinu lejā. Tad apsēdināju paelopot svaigu gaisu, bet pats aizgāju pie pārējiem. Pēc kādām 10min uzeju augšā, šis atkal tur guļ. Man vnk tāds rage face. Tad nu atkal dzinu lejā. Tad kur uz 30min viņš pazuda. Biku satraucos kur varētu būt. Kā nekā kondīcija traka, apkārt tumsa, blakus upe, mežs hz kur iemaldījies, bet nu meklēt nav jēga, jo tumsa + moš kur te pat ir.
Tad nu es Normunds, Eduards un laikam arī Za4 sākām kā spārdit krūmus vai akmeni un no dobes izrāpoja ārā Riggizns, šī bija otrā reize, kad tas likās briesmīgi smieklīgi. Nu ok, tad tur beidzot Rigginzu aizdabūja uz otru māju gulēt, kur vismaz vēss un tā. Jutos priecīgs, jo vismaz viss kārtībā ar viņu. Kā nekā kam gan tā nav gadījies. Varbūt ne tik traki, bet nu tomēr. Tad nu čilojām utt, līdz sākās fotosesijas un kāds izdomāja doties apciemot Rigginzu, kur tapa slavenās bildes, kuras viņu padarīja par eXs leģendu. Nezinu, bet tad man tas likās briesmīgi smieklīgi, lai gan varbūt vajadzēja pateikt, ka tā nav smuki, beet nu tad to nesapratu un tā bija 3ā reize, kad gandrīz nobeidzos no smiekliem. Tālāk jau tur ko apkārt un tā. Iekša daudzi blieza pokeru, bet man nauda bija tikai ceļam, tpc neriskēju biggrin_mini2.gif
Tad ~5:00 daži aizgājām uz otro stāvu ķipa gulēt. Es gribēju izgulēties, bet miegs bija sūdīgs. bija karsts un tā. No rīta laiks bija draņķīgs. Lija un bija auksts. Gribēju palikt ilgāk, bet pēdējais autobuss bija 12:30 no rīta un kā negribējās palikt vēl vienu nakti + 7dien biju iecerējies superīgu dienu pavadīt, vajadzēja būt frišam biggrin_mini2.gif Nu tā nu aizbraucu prom. Vēlāk gan ļoooti nožēloju, jo spīdēja saule visu vakaru un 7dien bija totāla čerņa un nekas nesanāca.
Anyways ballīte bija izdevusies, tiešām super. Liels paldies Lv mind geekam par to.
Nu ko, gaidam rudenī vēl vienu pasācienu biggrin_mini2.gif

Laboja Kambyz, labots 1x