Šī nu laikam būs mana pēdējā intervija.

Varam izbaudīt Latgaļa mīļāko dziesmu un lasīt.

Iepriekšējās.

Kordiljera intervija by krabz.

BumBum by krabz.

M by krabz.

Zveraboj by krabz.

Wanker by krabz.

Stassy by krabz.

Paranoid by krabz.

 

Spēles.

  Runescape.

Kad sāki spēlēt šo spēli? Un kā tu ar viņu iepazinies?

Sāku spēlēt, emm, ļauj apdomāt. Ja nemaldos 2007. gada janvāris. Parādīja viens draugs. Toreiz viņam bija 67 cmb un es domāju, ka viņš ir ļoti stiprs.

 Kādi pēc tavām domām ir tavi sasniegumi rs. ?

Sasniegumi? Godīgi sakot, īpaši neuzskatu, ka spēlē sasniegtais būtu kas īpašs. Ja nu vienīgi varu minēt 88 slayer un 99 str, kuru sasniedzu gandrīz tikai ar slayer palīdzību

Ko pašlaik esi ieplānojis “kačāt”?

 Tā kā esmu f2p (kāds negrib man p2p izmaksāt?), tad tagad "kačāju" 99 cooking un ir banked arī 99 firemaking - 2 pilnīgi bezjēdzīgi skili.

 

 Vai tu izveidoji JV? (Jautājums no exa lietotāja.)

Izveidoja Surg30n. Sākumā mēs tur bijām vien 5 spēlētājie, kas gribēja aizbēgt no pelēkās ikdienas. Nosaukums Jānis Vimba izvēlēts tika tādēļ, lai kāds to neatrastu nejauši, tā nu mēs augam un pašlaik esam pulcējuši daudzus pazīstamus latvijas RuneScape spēlētājus, kas draudzējās ar galvu. Cmb lvl neizsaka gandrīz neko.

 Jā, kā jau biji teicis iepriekš kaut kur exā - "JV ir vairāk, tākā, skilleru apvienība."

 Tieši tā.

Kā var tikt JV? (Jautājums no exa lietotāja.) 

Nē, man patīk šie provocējošie jautājumi (tik pamēģinājis izgriezt). Tikt JV? Nemāku īsti teikt. Man tāda problēma nav bijusi nekad biggrin_mini2.gif . bet ja nopietni, jābūt sakarīgām, nevajag ar naturālām stulbībām izlekt, nevajag kopēt citus, jabūt tādam kāds esi, un ieteicams lai "tāds" ir sakarīgs variants. Un vēl - ieteicams kaut ko sajēgt no RS.

   Citas.

Vai tu spēlē arī kādu citu datorspēli ?

Jā, bet tās parasti ir īslaicīgas aizraušanās. Pēdējā laikā reizēm uzspēlēju Assasin's Creed un Flatout2. Ellīgi gribās kādu NHL.

 

Lv event.

Diezko pasena un jau varbūt pat aizmirsta Lv event komanda.

Kā tad īsti radās ideja par Lv event?

Nu ienācu es exā ar visādām dumībām. Tā bija viena no. Ideju aizguvu no tip.it pasākumiem. Sākumā jau bija daudz kritiķu, bet pa druskai aizgāja.

 Kā jau redzu īpašnieka maiņa arī neko nav devusi. Arī pats jaunais īpašnieks kopš administrāciajs maiņas paziņojuma nav rādījies exs.lv. Tagad ieeju cc pāris reizes tik ieskatīties, bet tur neviena nav. Jau diezko sen atpakaļ (5, Maijs 2008.gadā.) tika izskatīta Lv event nākotne, bet tomēr tika nolemts Lv event ideju turpināt. Bet vienalga pēc kāda laika Lv event atkal staigāja pa naža asmeni. Vai tagad Lv event ir beidzot paslīdējis?

Nu pats diezgan apbēdināts esmu par to, ka jaunais īpašnieks tā izdarījās. Pats pa šo laiku tikai 2 ziņas no viņa esmu saņēmis, un joprojām nekā. Ar nazii par šo tēmu runājām, kaut kādas domas par pasākumu veidošanu ir, bet solīt neko īsti negribu, turklāt tagad no komandas esmu vienīgais nemaksājošais spēlētājs, līdz ar to vienīgais, kurš no mums ir ieinteresēts nemaksājošo spēlētāju pasākumu veidošanā.


 Exs.lv

  Kā tu iepazinies ar exu?

Ar exu es iepazinos nejauši. Kaut kas pateica, laikam tas pats draugs, kas iepazīstināja ar Runescape.

  Kāpēc tev ir tāds niks? (Jautājums no exa lietotāja.)

Runescape ar tāds pats. Tur sākumā gribēju būt vienkārši latgals vai latgalis, bet tāds niks ir aizņemts, tad nu pieliku klāt vecumu, kuru sasniedzu dažus mēnešus pēc reģistrēšanās - 16.

  Kad kļuvi par modu?

nesen. M uzrakstīja un pajautāja - gribi būt mods? Piekritu. Manuprāt, nemaz tik slikti man neiet.

  Ar kuriem exa biedriem tev ir labākās attiecības?

Noteikti nazii, Trakais18, hibriids, Wracker One, JeffBarby, Skarlis2, Kordiljers, Burvis un, jā, arī dumpinieks Eedgars.

  Tu personīgi pazīsti kādu no exs.lv?

JeffBarby arī rl labs draugs

  Kādas tev tagad ir domas par exu, un kādas bija agrāk?

Teikšu, ka vienu brīdi bija pagrimums, tagad itkā tīri normāli viss. Nu protams nostaļģija, par to laiku, kad tikko reģistrējos, kad bija daudzi vecie lietotāji, kaut vai tas pats F-16. Tagad problēma ir tur, ka jaunie jūzeri, ar retiem izņēmumiem, netiek pieņemti.

 

 Dzīve ārpus pikseļiem.

 

  Kā tevi sauc, kur dzīvo, cik vecs esi un vispār par sevi? 

Sauc Artis Zaharāns. Dzīvoju Balvu novada Naudaskalnā, starp citu netālu no Rugājiem biggrin_mini2.gif . Pēc 5 mēnešiem būšu 19 gadus jauns. Lietoju nokia 6303 silver mobīlo telefonu. Ja braucu, tad ar 1994 gada VW Vento violētā toņmaiņas krāsā.

  Kur tu mācies un kā tu mācies?

Mācos Balvu Valsts ģimnāzijā. Mācos tīri labi. Augstākas atzīmes Sportā, latviešu valodā, fizikā, uz liecības pēc pirmā semestra viens piecinieks (ekonomikā, pie skolotājas, kas semestrī uz 6-8 stundām bija), pārējās 7 un augstāk.

  Kā tu pavadi savu brīvo laiku?

Man brīvā laika ir maz. To paņem Mūzikas skola (Sitamo instrumentu klase) Pūtēju orķestris (sitamie instrumenti), teātra studija (mans aicinājums), vokālais ansamblis (noderēs), sporta zāle (kad nekas cits tajā laikā nav). Vispār man patīk lasīt grāmatas. Par aizraujošām uzskatu Dena Brauna un Stīva Berija grāmatas. Otra lieta, kas mani aizrauj - klavieres. 8 gadus tās nomācijos mūzikas skolā, tomēr šķiet, ka tagad spēlēju vairāk kā tad. Tagad vēl spēlēju Pokemon Gold telefonā. Esmu nopietni aizrāvies biggrin_mini2.gif .

  Kas tev garšo?

Es pateikšu kas man negaršo, tā būs vieglāk. Es IENĪSTU siļķi. No zivīm ēdu vien žāvētas, kuras pādod pie jūras. tad vēl reņģites bundžiņās un mammas ceptās reizēm. Man ļoti garšo banāni un frī kartupeļi. No alkoholiskajiem dzērieniem alus patīk, savukārt šņabi nedzeru vispār.

  Kāda mūzika tev patīk?

Stili, noteikti, Simfoniskais metāls un arī industrial metal kā arī vecie labie latviešu gabali - Asaru krelles, Kaija utt. Vispār balles man patīk. Grupas - 100% mīļākā Nightwish, vēl Metallica, Within temptation, arī Pain nav slikti. No latviešu  - Labvēlīgais tips, līvi, dzelzs vilks.

  Varbūt tev ir mīļākā dziesma? (Ja ir tad kura?)

Wish I had An angel, protams, nightwish izpildījumā.

  Vai tu fano par kādu sportaveidu?

Hokejs, noteikti hokejs. Protams sekoju līdzi arī cietiem sporta veidiem, bet hokejs ir mīļākais.

  Tev ir draudzene?

Jāsaka, ka tur man ir jocīga situācija. Nesen pašķīros, bet tagad atkal ar viņu satuvinamies, un kas zin kā būs.

  Mēs visi pazīstam Nazii un Kordiljera zvēriņus, bet vai tev ir kāds īpašs zvēriņš?

Man jau arī tā pie sirds iet. Man galīgi nepatīk tas lācis. Nažels jau negrib ar mani dalīt

savu zvēriņu. Un tu aizmirsi, ka skarlim ir dēlis.

            Spec jautājums.

  Kas Reprezurkai patīk pēc lietus?

Es samulsu.... ja viņš dara pāri tumsas radībām, tad es ar viņu nedraudzēšos. Varbūt ar fēnu visu žāvēt?

Laboja krabz, labots 8x