Paldies latgalam par domu priekš šī raksta.

 

Pēdējā laikā esmu bieži ievērojis kā ceļas lamāšanās līmenis it visur. Dzīvē daudzi labi darugi kuri nekad agrāk necenzēti un neskaisti neizrunājās nu mēdz episki(sk. vārdu iespaidīgi) nolamāties. Gadījums no dzīves - iet daži cilvēki pa skolas gaiteni un pagriežoties, ar somu aizķer nezkādu 12-14 gadnieku un šis uzreiz aizsvilās un bliež tik vaļā: ''B*** krievi j****** b** vopšče(latv. val. ''vispār'') neskataties kur ejat?!'', man vienīagajam tas liekas ironiski? Lab atstāsim šo tēmu šajā atkāpē.

Atstāsim dzīvi uz laiku pie malas un pievērsīsimies tam, kas jums vairāk ies pie sirds - internetam. Prieks redzēt ka oranžo augu (tieši tā - augu!) portālā es vairs gandrīz vispār neredzu nevienu bezjēdzīgu vai mazjēdzīgu lamuvārdu, bet ko gan jūs redzat tur, kāda ir jūsu situācija? Exā laiku pa laikam uzpeld daaaaaaaaaudzi lamuvārdi, no kuriem jēdzīgi ir emm... nu... reti. Zinot cilvēku sulīgo izteiksmes veidu liela daļa kriev-valodīgu lamuvārdu tiek pieskaitīti pie ļoti rupjajiem vārdiem, kuri un ir tās mīnas (vai grābekļi) uz kuriem/ām cilvēki tik bieži uzkāpj (šajā lapā). Ideja uzrakstīt savas emocijas latviski, bieži vien un ir glābiņš, bet tā jau ir sarežģīta māksla.

Pats arī neesmu zelta gabals (varbūt sudraba?), bieži vien pašam pasprūk kāds lamuvārds, bet es ar to cīnos. Nopietni!

Lūdzu piedošanu par vispārīgo teksta pierakstu, jo neesmu bijis uz latviešu valodas stundām šonedēļ nevienu reizi. (garšs stāsts)

 

Uz beigām pielikšu nereāli reālu dziesmu. (nopietni, bez jokiem.)

Laboja obsidian, labots 1x