....šodien kaut kas jauzraksta. Atā visi, kuriem galvenais ir iespamot. Jums domātā raksta daļa, jau ir beigusies. Tad nu sveiki izvarotie tomāti, tiesā iesūdzamie scameri un viņu iesūdzētāji, skaistie un hibrīdi, gudrie un atsaldētie. Es atkal sēžu pie sava pārvietojamā melnā drauga ar LCD ekrānu (nē tas nav telefons). Šodienas programmā man ir ierakstīts... STOP. Man nav programmas. Es par varoņdarbu uzskatu pat plānotāja nopirkšanu. Tiesa, šajās 3 dienās kopš to izdarīju, es joprojām neesmu tur izdarījis pat vismazāko ierakstu. Atklāti sakot, es neesmu pārliecināts, ka zinu kur tas ir. Pirmais, ko pamanīju to pērkot bija galvaskauss. Jau sapriecājos, ka kaut kas gotisks. Kad biju jau samaksājis, pamanīju, ka tur ir tikai karību jūras pirāti. Kā teiktu īstens latvietis - fail. Bet nu jau es atkal novirzījos no tēmas. Starpcit kāda tā bija?
   Par manu melno draugu runājot, nē tomēr nerunājot par to. Es tā domāju, ka pēdējā laikā nošauju greizi. Nu piemēram ar Rammstein klipa "Pussy"ielikšanu. Man daudzi pārmeta, ka es ieliku cenzēto versiju. Bet nu saprotiet mani, es jau varēju iegūglēt necenzēto versiju, bet tad jau prasītos pēc vecuma ierobežojuma. Es pilnībā pieļauju, ka dažiem šeit rodamās auditorijas pārstāvjiem, vēl nav pat puse no šī vecuma. Tas ziniet uzliek man zināmu pienākumu pret sabiedrību.
  Un jau atkal man kāds pārmetīs, ka mētājos starp tēmām. UN kas tur slikts? Man vismaz tā tiek dota iespēja pateikt visu kas uz sirds(respektīvi ribas āda un vēl kaut kas. Pārāk labi anatomiju nepārzinu). Tad man rodas visai loģisks jautājums, vai tas ko es te rakstu ir ribas, vai varbūt tomēr āda? Vai arī kaut kas, ko es no anatomijas neatceros? Starp citu vai virtuālajā vidē ir kāds pokemons, kam jau apnika lasīt? Es saprotu, te ir vairāk vārdu, kā dažam labam vārdu krājumā. Es par šiem cilvēkiem apžēlošos. Atā mīlīši. :*
   Tagad pievēršos tiem, kam neapnika lasīt. Ko jūs teiktu, ja es pievērstos eksistenciālām problēmām? Nu piemēram, vai banāni ir mēbeles? Vai bruņurupuči ir zīdītāji? Vai 30km tiešām ir 30 km un galu galā vai rudzi ir gatavi? Vai kādreiz mēs saņemsim jautājumus uz šīm atbildēm vai arī atbildes uz šiem jautājumiem. Atšķirības starp abām versijām nav nekādas. Starp citu man šķiet, ka šim vakaram jums lasāmvielas pietiks. Atā čabuļi, kuri izturēja šo lasīšanas maratonu līdz galam.

ar cieņu

jūsu mīlošais Latgals

p.s.Rudzi tomēr ir gatavi.