25.02.2008.

Šodien sākšu rakstīt savu online dienasgrāmatu, domāju, jums būs interesanti palasīties.

Nelāga diena. Varbūt lauzts īkšķis, bet varbūt tikai sasists. Vismaz raxtīt nevaidzēs.
Ģeogrāfijas kontriķa laikā učene aizmiga, vismaz nospiest varēja. (ne jau skolotāju)

P.S. Bloga rakstus var labot vai ne?

25.02.2008.Šodien tā īkšķa dēļ uz rentgenu jāiet. Toties uz skolu neiešu. Jūtu, ka ta ka aizbraukšu mājās kāda dziesma uz sintizatora būs jāsataisa, piemēram the final countdown? Vai ari būs 5.heroes jāspēlē vai xtreme cs 1.6 pret botiem.

26.02.2008.

Diezgan "jauka" diena. Panjeemu garšiģas pusdienas skolā, izradījās, ka bija ēdamas... nu gandrīz.... Paldies dievam īksķīs nav lauzts, tikai sasists, bet ta snozīmē, ka drīz atkal būs jāraksta. Un nu stulbākais. Es konstatēju ka ģeogrāfijas učene bija nikna ka aizmiga un nevienam vairāk par 7 nelika, es varu lepoties ar 5!! Atklāju ka 4 dienu laikā visu okartes kontu iztērēju, man laikam rekords. Mana māsa gatavojas vācu valodas olimpiādei, ir iemesls viņu pakaitināt, jācer rīt būs labāk.

29.02.2008.

Paldies dievam piektdiena ir klāt. Ak jā šodien bija labāk. Šodien bija 4 stundas.... nosacīti. viena stunda bija pacelta, tajā mēs kārtis spēlējām, no pēdējās vaču valodas aizgāju, jo stulba učene un tāpat es nerakstītu neko. A paŗējaš divas bija kontroldarbi. Grrr..... Es esmu ļoti laimiģs, un tas nekādi nau saistāms ar skolu, varbūt drusku, bet iemesls tam bija 1 vienīgā vēstulē. Es esmu pacēlies spārnos. Tagad tīšos no bibliotēkas un vilkšos 2km uz mājām. Būšu dubļos līdz ausīm w0000t.!!!!!

1.03.2008.

Šodien kūru pirti. Sarījos dūmus tā ka gandrīz nosprāgu, vēl tagad glva griežas, bet varbūt tas tāpēc ka tētim šodien vārdadiena. Vispār laba diena. Brīvdiena..... Gumijnioekus nopirku, lai varu dubļus brist. Dabūju sintizatoram USB Vadu, tagad ir labs, tikai man nekas nepieleec no tiem pričendāļiem, kas tur bija. Bet t;a jau ir labi. Vairs roka nesāp. Apsveru domu kļūt par supermmenu, kuru visi sit, bet maita nemisrst1 biggrin_mini2.gif 02.03.2008.Šodien pēc tēta vārdadienas nežēlīgi sūdīgi. Laikam salatinji nebija labi. Vēlāk iešu uz sporta zāli. No rīta es aizdomājos cik labi būtu, ja skolotājas nevis mācītu mūs, bet spēlētu NBA. Iedomājaties - veca, resna učene ar parūku slam dunk taisa...Izdomāju balināt matus, domāts darīts. Šucē guļošā učene uz manis uzēdusies. Man labas ziņas, drīz nets būs. Šodien gara diena. 21.00. Tik mājās, tas tagad viss