Ievads

 

 

Latvian Elite Pures ir vienīgais latviešu pure klans kas jebkad bijis Runescape. Pirmo reizi to Izveidoja Hax (jankunas) 2007 gadā kopā ar Riding Hag , kurā vēlāk pievoienojās daidzo LA biedri ar savam purem. Bet pēc Wildy izņemšanas no spēles 2007. gada LEP mira un atkal atdzima līdz ar PvP update 2008 gada beigās. No 2009 - 2011 gadam LEP bija zieda laiki. Bieži PK tripi paris war pret igauņu un lietuviešu klaniem kurus parasti vinējām vai zaidējam tikai tāpēc ka mums bija mazāk cilvēku vai pretinieks krāpās. Mūsu mērķis bija iekarot wilderness un gūt no ta maksimālu jautrību kas visbiežāk izdevās. Bet līdz ar BOT nuke mūsu komūna pamazām izjuka jo daudziem šī spēle saistījās tikai ar botošanu un LEP eventiem vai PK kopumā.

 

 

Mērķi


Galvenais mērķis protams ir vismaz 5 cilvēki uz PK trip un izdevies trip kurā ir vairak killu nekā deaths. Draudzīga atieksme bez drāmām un liekiem apvainojumiem. Prieks par spēli nevis pixeļiem . Atrast draudzigus biedrus kas palīdz viens otram un nedomā tikai kā glābt savu pakaļu PK tripos, bet nobindo pretinieku kas uzbrūk savējam.

 

 

Jagex

 

Kā jau jūs zināt, to var redzēt ari LEP vēsturē  - Jagex rūpējas vienīgi par savu maku un bieži uztaisa updates, kas sabojā spēli un ari iznīcina klanus.

 

Septembrī iznāks Combat update, kas itkā iznicinās pures, bet protams ir vēl cerība ka f2p būs savadāk. Dzirdeju ka Druidic armour būšot tas bonus vai ka to nosaukt( īpaši nesekoju beta updates) , Bet šis update paver vaļā vārtus uz jaunu spēli kur neviens īsti nemāk pkot un ka zinam wild būs tikai multi, bet arī to jagex var sabojāt jo kautkāds mods esot teicis ka būšot single world`s kas ir pamatīgs spļaviens sejā visam clanworld.

 

Tāpēc varam izbaudīt vēl veco, labo combat sistēmu vel aptuvni 2 mēnešus smile_mini.gif

Esmu arī apsveris domu pariet uz 06scape, bet laikam pagaidām neviens latvietis tur nav jo žēl 2 $ noziedot, bet nav jau arī jēga jo tas ir tikai pre alpha un viss tapat tiks dzēsts.

 

 

 

 

 


Prasības

 

* 50+ combat

* Vismaz 20 magic (bind)

* defence level 1-20

* Jābūt pietiekami aktīvam gan foruma gan PK tripos

 

Ar laiku prasības drošvien mainīsies

 

 

Tīklā

 

Forums | Memberlist | Video

 

IRC: irc.swiftirc.net

#latvia

 

Teamspeak ir obligāts ! IP tiks paziņota vēlāk

 

 

 

Jebkādi jautājumi? Droši PM exs/IRC vai vienkarši komentārā.