Hmm.. Vakar sēžu un domāju, ka sen neko neesmu rīkojis, līdz iešāvās prātā viena doma. Tā ir ļoti darbietilpīga, viss ir jāizplāno pilnīgi līdz galam utt, bet tas varētu tikt īstenots. Es domāju, ka visi vismaz reizi ir redzējuši "Skrējiens pēc miljona". Tā nu, lūk, tas pats varētu tikt izveidots tikai pa plašo RuneScape pasauli - Džīeleonoru!

Kā parasti, varētu sadalīties pa divi, būtu noteikti kontrolpunkti, pēc kura katrs tiktu izsijāts. Protams, tas būtu pieejams tikai p2p spēlētājiem. Kā arī, jo vairāk kvestu izpildīti un lielāki līmeņi, jo lielākas iespējas uzvarēt. Domāju, ka pa Wildreness nevajadzētu skriet.

Bet nejau tikai izdomāt maršrutu un uzdevumus būtu grūtu. Odziņa jau tajā, ka mēs to visu varētu filmēt. Pa vidu uztaisīt arī to dalībnieku domas. Nu kā jau šovā. Bet tad atkal ir jādomā, vai rīkot vienkāršas sacensības, vai arī patiešām šovu. Bet priekš šova vajadzētu filmētājus un būtu vēlams pārfilmēt dažādus notikumus.. Būtu vairākas sērijas.. Bet tam visam vajadzētu labu video rediģētāju un filmētāju. Milzīgs čakars..

Varētu no sākuma īstu pasākumu izveidot, bet vēlāk pēc tā paša scenārija, izveidot šovu. Protams, es viens to nekādīgi nespētu izveidot. Man vajadzētu gan palīgus tehniskajā ziņā, gan uzraugus visa skrējiena laikā utt.

Galvenais jau ir uzzināt jūsu domas, vai būtu gatavi piedalīties. Domāju būtu arī niecīga dalības maksa, lai varētu izveidot balvu fondus un starta kapitālu utt, bet jautājums tāds:

"Vai kāds vispār vēlētos, lai kaut kas tāds notiktos?"

Kā galveno cc, kurā uzturētos, varētu palūgt "Lv Event". Lai skrējiena laikā arī tiktu doti paziņojumi, kas un kā.. Vārdu sakot, dodiet idejas, priekšlikumus, piesakieties palīdzēt, ja vēlaties, lai viss šis pasākums izdotos.

Komanda:

  • Idejas autors, darba vadītājs un projekta galvenais - Ugunsputns;
  • Video filmētājs un rediģētājs - Krabz;
  • Tekstu un attēlu dizaina veidotājs, fotošoperis - BeaTop.

Laboja Ridiculus, labots 2x