Ziema ir viens no skaistākajiem gadalaikiem (tas nekas, ka to ir tikai četri). Pēc parasti slapjā, dubļainā, mitrā un netīrā rudens atnāk skaistā, noslēpumainā, it kā aukstā, bet tajā pat laikā siltā ziema. Lai arī esmu vasaras piekritējs, domāju, ka pēc rudens, ziema liekas vienkārši burvīga. Vienīgā lieta, kas man patīk rudenī ir atvasara, kad ārā ir silts laiks un kokiem sāk dzeltēt lapas.

Turpinot iesākto ziemas tēmu, manā skatījumā vasara ir visforšākais gadalaiks, ziema ~ pavasaris un rudens diemžēl paliek kā pats nejaukākais gadalaiks. Anyway.. Tagad jau oficiāli sākas ziema. Pie manis, Rēzeknē, sniegs turas jau trešo dienu pēc kārtas, un šodien 21:00 sniegs sniga ar milzīgām pārslām. Ehh.. skaisti! Cerams šis sniegs noturēsies līdz pat Ziemassvētkiem un ilgāk, jo nevēlos atkal dubļaino ceļu un mitros apavus.

Domāju, ka jūs iespējams sakārdināju ar ziemu (tiem, kam vēl vispār nav uzsnidzis), tāpēc ielikšu dažas bildītes (atvainojos par bildēm, jo knipsēts ar telefonu):

1. Skats no mana loga (fonā bērnudārzs):

2. Skats uz bērnudārzu no manas kāpņutelpas:

3. Te ejot garām bērnudārzam:

4. Te jau atpakaļceļā, ejot no skolas uz mājām (fonā mana piecstāvene, bet ne kāpņu telpa):

Vēlējos, lai jūs katrs aprakstat savu "sniegoto" situāciju jūsu apkārtnē, mazliet padiskutētu par gadalaikiem vai tikai par ziemu un ieliktu savas bildītes vai pierakstītu notikumus, kas jums saistās ar šī gada ziemu. Tas varbūt jau noticis vai notiek pašlaik, vai vēl tikai notiks. Izvēle ir jūsu ziņā. wink_mini.gif

Pēdējā laikā ir daudz "ņaudēšanas" topiku, tāpēc vēlējos pažēloties arī es. Angļu valodā mums ir ļoti prasīga skolotāja, lai gan ļoti laba un iemāca mūs arī kaut kam, bet vidējā vienalga ir zem 6. Lai to labotu, jo es vēlos vismaz 6 pirmajā semestrī (tad man būs lielākas iespējas iegūt vismaz 7 gadā), es pieteikšos stāstīt tekstu nākamajā stundā. Domājat, kas tur tāds grūts? Bet, lai dabūtu labu atzīmi, ir jāpārststa teksts vārds vārdā (tā mēs it kā mācamies jaunos vārdus, kuru mudž vien tajā tekstā), kas ir pagrūti. Kā arī domāju izlabot vienu rakstīto radošo darbu, kurā man bija 4. Ja es abos dabūtu 8, tad domāju, ka es varētu izvilkt pat 7 pirmajā semestrī.

Nākamais, kas man skolā jādara - jāsalīmē kolāža Mūzikā par Baroku. Par laimi, man teksts ir gatavs, tāpēc palika uztraukties tikai par līmēšanu. Rīt uz pilsētu braucu nopirkt puszābakus (ziema tač`), tad arī iebraukšu grāmatnīcā, lai nopirktu A# krāsaino lapu.

Matemātikā uz 2dienu man ir jāizpilda "Mājas ieskaite", kā arī Olimpiādes uzdevumi (gatavojos skolas olimpiādei). Tad vēl jāpabeidz tabula Vēsturē. Un visbeidzot jāizlasa "Mērnieku laiku" 2 daļas. Vienu jau izlasīju pa vasaru, bet maz ko atceros. Tas ir vajadzīgs, jo nākam 5dien man būs jāstāsta par Švaukstu. It kā nekas grūts, bet būtu labi, ja es izlasītu to.

Jums liksies, ka it kā nekas grūts, bet iedomājaties šādu situāciju, ka svētdien es braucu uz Rīgu uz Rīgas "Dinamo" hokeja maču, tāpēc viss iepriekš minētais man būtu jāizpilda pa vienu dienu - sestdienu. Good luck for me!

OK, te nu es savu blograkstu beigšu. Paldies, ka lasījāt, ja tāds vispār atradīsies. smile_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 3x