Labvakar. (lai gan.. nu jau varētu teikt arī "labrīt")

Labi ķeršos vērsim pie raga. (jo esmu pārāk noguris lai ķertos pie abiem.)

 

Tā kā tuvojas lieldienas, nolēmām, ka jums derētu veikt pāris peles klikšķus ne tikai Gielinoras plašumos (Gielinora ir ta vieta, kur notiek visa Runescape darbība, starpcitu..), bet izpausties maķenīt kreatīvāk. Protams, mēs, kā jau parasti, vidējie latvieši neizceļamies ar pārcilvēcisku orģinalitāti, tāpēc uzdevums ir gaužām vienkāršs - jums ir jāizkrāso šīs te olas attēls. (sakot "šīs te olas" es domāju to, kura ir vienu peles klikšķi zemāk. [un jā, es zinu, ka nemaz neizskatās pēc olas -.-])

  • Nav nekādu īpašu nosacījumu.
  • Drīkst izmantot jebkādu attēlu apstrādes programmu.
  • Jākrāso, jāzīmē, jālīmē pašam VISAS gūgles bildes tiks anulētas.

BET, konkurss, ne konkurss - tāpat ir jāievēro lapas noteikumi. Tātad - ja kāds "gudrinieks" izdomās pāri visai olai pārvilkt locekli (un es šeiten nerunāju par kāju, vai roku), vai arī uzrakstīs kādu "īpaši" piedienīgu vārdu, tad tiks, attiecīgi lapas izstrādātajai sodu piešķiršanas sistēmais, sodīts. (da labi.. nav mums nekādas īpašās uber sistēmas. Ja nemāki uzvesties - bans, ibio!)

 

Gatavos attēlus lieciet savos komentāros šajā pat diskusijā (esiet saprātīgi - neleiciet jau veselas bildes tikai linkus.). Visu velāk apkoposim un tiks izveidota balsošana. Labākās olas īpašniekam (a skan tik stulbi..) protams, balva!

 

Es, noteikti, aizmirsu kaut ko pierakstīt. Kā jau vienmēr, nekāda offtopic, tikai olu bildes. (hi hi hi.)

(tas tā.. pa noslēpumam - mēs, modi, esam kļuvuši mazliet īgni, jo mums nav warnu sistēmas, tāpēc esam arī nežēlīgāki un noteikumu pārkāpējus uzreiz nododam nahrenizēšanai kādam no mūsu brašajiem adminiem.)

 

nu re! Es taču teicu, ka kaut ko aizmirsu - Ola!

 

                               ola

Īpaši neattapīgajiem (lai nebūtu jāsaka "stulbajiem"). ŠIS attēls, kas ir virs teksta (un ir piejams arī uzspiežot uz ļoti izceltā vārda "šis", lai nerastot pārpratumi), ir tas, kurš ir jāizkrāso..

 

Ak jā.. par balvām runājot - Uzvarētājs tiks pie Runescape membership (liels paldies Zveraboj!) uz vienu mēnesi, tākā esiet naski, jo jau 12. aprīlī ap sešiem vakarā darbu iesniegšana būs beigusies.

 

Jā, velu veiksmi!