Šonakt, vairāki lielie RuneScape glitcheri sāks strādāt pie projekta: "Iegūt Draynor cutscene blue phat".

   Pie vadītājiem ietilpst tādi glitcheri kā Svew (viņš atklāja no-clip un ieguva legends cape uz lvl 5 acc), Champ (Kopā ar svew atklāja noclip un visus citus glitches kādi vien spēlē pastāv, lielākā daļa sarežģīto un vērtīgo glitch (viņi pat dublēt barrows rewards māk, vienas guthans spear vietā, viņi dabū 2 utt.), Robo (Kopā ar svew un Champ, strādā), Cave (ieteleportēšānās bezgalīgā tumsā, mūžīgie skriešānas punkti un neievainojamības atklājējs) kā arī fluid_karma (daudzu sīku glitch atklājējs).

   Tātad, šiem cilvēkiem, pēc 2 nedēļu plānošanas ir izdevies izdomāt kā iegūt to Blue PartyHat, kas mētājas draynor cutscene. Paši viņi saka, ka ir 99% iespēja, ka izdosies.

   Kāpēc es šo rakstu šeit? Nu, man slinkums stāstīt RuneScape cutscene uzbūvi, bet viņiem šī glitcha īstenošanai vaig pēc iespējas vairāk cilvēku. Šiem cilvēkiem būs tikai nepārtraukti jāskatās draynor cutscene, kad beidzas, jāsāk no jauna utt.

 _____________________________________________________

   Jūs visi esat laipni aicināti piedalīties šajā projektā. Būs iespēja satikt leģendāros RuneScape glitcherus un yt video taisītājus un iegūt jaunus draugus biggrin_mini2.gif .

   Ja nākat, līdzi jāņem pāris k ar naudu nepārtruktai cutscene skatīšanai, 5k būs pilnīgi pietiekami.

   Nācējiem, kādu pusstundu pirms desmitiem jāsāk nākt manā cc (kristapdog), kur es paziņošu uz kuru cc jums jādodas tālāk un uz kuru w jānāk (man šādi lika darīt, drošības apsvērumu dēļ, un arī tādēļ, lai šo glitcheru cc netiktu pārbāsts ar cilvēkiem, kuri tikai spamo un mēģina leechot glitches) smile_mini.gif .

_________Rezumē__________

 Kur: Draynor bankas durvis, pie sarga, kurš rāda cutscene.

 Cikos: desmitos vakarā ( 20:00 pm GMT, 22:00 pm GMT+2).

 Kas jāņem līdzi: ~5k naudas

 CC: Kristapdog, neilgu laiku pirms sāksies viss, es pateikšu īsto cc, šeit nedrīkstu publicēt.

 World: Savā cc pateikšu uz kuru w jums jādodas ( Tā būs memberu pasaule ).

 Datums: 30. decembris (rīt, dienu pēc tam, kad uzrakstīju šo rakstu).

 

Paldies, Strelis.