Sveiki, pa ilgiem laikiem atnācu šeit, paskatīties, kas labs notiek. smile_mini.gif Heh, augstskolas dēļ vispār tikai jāmācās un nevar izklaidēties (okay, kojas, emm... okay, tomēr varu atpūsties). Vēlējos mazliet pastāstīt ko esmu izdarījis šo... Teikt pusotra mēneša laikā savā jaunajā augstskolā.

 

So, Septembris... Iesāku savu IT studenta dzīvi. Sāku mācīties augstāko matemātiku (kas tagad liekas pat viegla, bet tad likās ļoti grūta), zīmēt blokshēmas (kas ir ļoti kretinējoši, bet nu loģiku gan ļoti uztrennē) un citas lietas. Neizklausās nemaz tik grūti, zinu. Bet kad Tev iedod mājasdarbu, kas ir jāpilda vismaz stundu no vietas (un tādi ātri sasummējas) tad vairs tik viegli tas nav. Tad vēl arī bija iesvētības.

 Nu jā, tās varēja saukt par iesvētībām. Biju apmests ar olām, siļķēm, ziepēm un pat motoreļļu. Nu, ko lai saka, nemaz tik slikti nebija. Pat patika really, bet nu bija jāmazgājās ļoti ilgi lai kaut ko tādu dabū ārā.

Vispār, man arī patika tas fakts, ka pirmajā mēnesī no mana kursa aizgāja prom 5 cilvēki no 49. Labs skats. Reāli puse no šiem cilvēkiem nāca tikai budžeta vietas dēļ (un tāpat vēl te daudzi grupā ir, kas tā darīja), bet nu ko lai saka viņiem. Lai veicas.

Pa oktobri runājot... Meh, nav ko īsti teikt, vēl saspringtāks tik kļūst. crazy.gif

 

Vispār... Tie cilvēki kuri sūdzas ka vidusskolā ir grūti vai pamatskolā... Pff, redzētu manu dienas grafiku un to, kas man jāmācas, Jūs priecātos par to, ka vēl esat tur, jo Jums tur ir naturāla haļava (nu lab, te arī dažbrīd tā ir, bet bieži vien ir saspringts viss). Kā lai saka... pamostos 8. no rīta, aizeju uz lekcijām, 12.50 nāku atpakaļ uz kojām, paēdu, mācos, aizeju uz kori, tad atpakaļ uz kojām pildīt mājasdarbus (līdz 2 naktī) un tad eju gulēt. Tas ir teikt mans ikdienišķais ritms. Bet nezinu, man reāli tas patīk, un man negribas neko palaist garām un negribas laist muļķi.

 

 

Labi, beigšu stāstīt savas bēdas, un iešu sākt mācīties. Man līdz nākamās nedēļas beigām ir jāuztaisa lietotāja rokasgrāmata eklipsei, referāts par CPU (10 lpp.), angļu valodā jāuztaisa prezentācija (labākais fakts, ka angļu valoda ir kā vēstures stunda), jāizpilda matemātika, jāuzzīmē 4 blokshēmas ar dubultajiem cikliem un masīviem, Jāuztaisa pāris Java un Pascal, un Visual Basic  (nu teikt Macro)  programmas un tad vēl citas svarīgas lietiņas. Nekas traks.

 

P.S. Šī bilde mazliet uzrunāja

https://www.commitstrip.com/en/2012/10/12/etat-dame-de-codeur/

 

 

 

 

Laboja Dawgora, labots 3x