Es tā padomāju un man iepatikās un es padomāju vēlreiz. Nu re ir atnacis rudens. Tas iekrāso lapas, viss kļūs krāsains. To pašu var teikt par sarga ikdienu. nāk rudens un arī viņš redz krāsu spēles. Par sargiem runājot. Ko jūs teiktu par vienu tā teikt kreptīgu ballīti faladoras sargu stilā? Tad nu lv event prezentē jums jauno pasākumu, kas aizsāks jauno sezonu - Faladoras sargu ballīte visiem spēlētājiem.

 


Pasākuma norise


Tad nu tā. Sestdien 27. septembrī 18.00. 19 world tiksimies Faladoras kausētavas otrajā stāvā pilnā uniformā. Pasākuma laikā uzturamies lv Event čata kanālā.

Uniforma- Bronze Med, Iron Chain Mail, Leather Boots, Leather Gloves, Bronze Long, Iron Square Shield. Domāju ka jums nebūs problēmas to visu savakt, bet ja nu, tad mēs izpalīdzēsim. Nekādas īpašās plānošanas šoreiz nebūs. Sākumā Iziesim faladoras laukumā. Pirms es turpinu. Šoreiz būs iespēja pakavēties atmiņās par Veco Labo Varrock. Ar apaļo strūklaku pilsētas centrā. Ar parastjaiem sargiem. ar vecmodīgajām apdrupušajām ēkām. To visu mēs atgriezt nevaram, bet mēs varam atgriezt vecos labos sargus, tāpēc nākamais mērķis būs Varrock. Kur apmeklēsim dažas savdabīgas vietas. Kā jau zināms sargiem bieži nākas izkauties, tapēc to visu mēs varētu noslēgt ar vienu jautru clan wars vai Duel arena pasācienu tajās pašās uniformās.


Kopsavilkums


  • Kad? - 27. septembrī 18.00
  • Kur? - 19 w Falador kausētavas 2. stāvā
  • Ko ņemt līdzi? - Visu Faladoras sargu uniformu(skatīt augstāk) un protams labu garastāvokli
  • Kas ir iespējamie vadītāji? - Marchizs, Latgals16, Kordiljers, Surg30n, Deviljin378, Trakais18.
  • Kāds čats? - protams Lv Event

 

Ar cieņu Latgals16 un Lv Event

 

Šo rakstu 100% ir veidojis Latgals16, man tikai kaut kas saplīsa ar pievienošanu.