Šis ir mans pirmais ieraksts manā jaunajā blogā. Turpmāk es rakstīšu par notikumiem iz dzīves, runescape,   interneta pasaulē un vēl daž ne dažāsdas  interesantas   lietas un atklājumus, kas vismaz pēc manām domām ir kaut nelielas ievērības cienīgi gan man, gan varbūt arī jums.

 

  Šodien es pastāstīšu sīkāk manas RuneScape gaitas.

 

 Viss sākās tāl tālajā 2005. gadā. Kad līdz skolas beigām bij atlikusi apmēram nedēļa  un ārā spīdeja saulīte, izdomāju aiziet pie laba drauga, agrāk, RuneScape zināmu, kā Hals_Devins. Iegāju viņa dzīvoklī un skatījos, ko tad šis dara. Redzēju, ka spēlē spēlīti. Tajā mirklī man  atmiņā uzliesmoja, ka es jau ko tamlīdzīgu jau biju redzējis apmēram divus gadus iepriekš, kad vēl gāju Skolēnu Pils programmēšanas pulciņā. Tur kāds čalis spēlēja tieši šo pašu spēli.  Taču tajā laikā es biju mazs un kautrīgs puisītis, tamdēļ pat  nevaicāju šim "lielajam puikam", ko šis spēlē.

 Atgriežoties pie iesāktā - Redzot, cik aizrautīgi draugs spēlē, jautāju, kā viņš par šo spēli uzzināja. Atbilde mani dīvainā kārtā nepārsteidza - no mūsu abu laba drauga, zināmu kā 25x52. Aizejot mājās, nekavējoties piereģistrējos un sāku spēlēt . Sākumā es galīgi neko nesapratu, jāsaka liels paldies 25x52 un Hals_Devins, ka  ka mani pamācija un izskaidroja spēles pamatus un būtību.

 Nedēļu vēlāk uzgāju Latvian Runescape Community, ko tajā laikā  bija veidojusi, no kurbijkurne.lv zināmā Saule Pazare(Ja pareizi atceros) . Tā nu reģistrējos un sāku iepazīties ar foruma iedzīvotājiem. Pirmais draugs forumā man bija federalais2, kurš man palīzēja iziet Knight Sword un Dragon slayer.

  Par Dragon slayer varu piebilst to, ka izgāju ar 55 combat un gāju divas reizes. Pirmajā reizē ar mokām biju dabūjis rune setu ar chain, bet diemžēl, spēli pārāk labi nepārzinot, nepaņēmu antifire shield, tā nu nomiru un nācās iet vēlreiz, šoreiz federalais2 man palīdzēja un viss izdevās godam. Atceros, ka pūķi nositu ar adamantine longsword, ko pēc tam turēju kā trofeju. Tiesa, laikam ritot federalais2 pamazām atsvešinājās no latviešiem un pat sāka tos nozākāt, tiesa ne visus, bet diemžēl es nebiju to dažu, izredzēto skaitā, kāpēc? Par to mazliet vēlāk. 

 Kādu dienu nolēmu ar LRC doties uz tajā laikā noslēpumaino un bīstamo wilderness. Tā nu sapulcējāmies Edgeville un devāmies ceļā, . Jau pirmajā reizē man acīs iekrita viens čalītis, kurš likās jautrs - Krekeris007. Kopš tā laika ar viņu man ir labas atiecības. Pēc PK trip biju lepns, jo nenomiru, piedevām vēl dabūju rune med helm, kas tajā laikā man bija nopietna manta.

 Tā nu kopā ar LRC dzīvojāmies, līdz pienāca novembris. Iekš f2p man vairs nebija ko darīt, un pašam šķita, ka esmu nobriedis, lai kļūtu par memberu. Ta kā tajā laikā man kartes vēl nebija, nolēmu sūtīt naudu pa pastu. Tas prasīja 3 nedēļas. Gaidot, kad kļūšu par memberu, atminos, man bija sapnis, ka memberu worldos randomā pa visu pasauli ir izkaisīas labas mantas - gilded seti, torags, dragon med helms u.t.t., protams sapratu, ka tas būtu pārāk labi, lai būtu patiesība, bet cerēju, ka būs vismaz kaut kas uz to pusi. Vēl aizvien gaidot, mani sāka mākt šāubas par to, vai ar maniem 200k pietiks, lai uzsāktu patstāvīgu membera dzīvi.  Tad nu es izdaŗīju ko tādu, kas manu statusu RuneScape sabiedrībā sabojāja uz apmēram pusotru gadu - ieliku sludinājumu, ka pārdodu membership pa 1m, Janchuks ieinteresējās un es protams viņu aptīriju. Tajā laikā vēl ar sekām nerēķinājos. Gribu piemetināt, ka pāris mēnešus vēlāk, visu noscamoto naudu, plus 200k pa virsu, Janchukam atdevu. Protams tiku izbanots un man tika uzlikts IP ban iekš LRC, tā ka iekšā netiku. Tajā laikā arī iemācijos lietot proxy un ip changers.

 

  Sākās jauns, 2006. gads . Biju izbanots un atstumts citu latviešu RuneScape spēlētāju vidū. Nožēlojot izdarīto un visu pārdomājot, izveidoju jaunu segvārdu Ngell un piereģistrējos LRC, kur pamazām iemantoju uzticbīu un tad atzinos, ka esmu tas pats vecais Anderhils. Man tika piedots. Piedots, bet ne aizmirsts. Tā gada vasarā notika 06.06.06. massacre, kuras liecinieks biju arī es. Dabūju savu pirmo 99 skill - cooking. Sāku jūnija sākumā un uzdevums bija pabeigt, pirms Līgo. Izdevās. Šī vasara bij nozīmīga arī ar to, ka iepazinu Riding Hag, kas kā vēlāk izrādijās, bija man pazīstams irl, precīzāk mātes draudzenes dēls. Kā arī iepazinu Darznieks Lv, kas bija 25x52 kaimiņš.

 Šajā gadā es ar 25x52 ļoti daudz PKojām ar pūrēm. Viņš ar Il Magerange  es ar kaut kādu pūri, ko biju nopircis no Il J0nas Il, ko vēlāk viņš atscamoja atpakaļ. Lielāko ties PKojām pie green dragons un castle.

 Rudenī iepazinos ar sythe.org, tātad ar black market. Uzreiz zināju kas darāms. Pats savu accountu pārdevu par 6-10m kādas reizes 15-20. Dažkārt jaunais saimnieks paguva uzlikt mantas uz jauniegūtā accounta, bet tad - BOOM BABY. SCAMED BACK! Un es biju ieguvis pāris liekus milijonus. Gada beigās, Ziemassvētku brīvlaikā, kopā ar 25x52 noscamojām, kādu ārzemnieci Tooti Booty. To paveicām ar uzticības scam un ieguvām santa hat, kas tajā laikā bija ~22m. Tas bija tīri daudz. Merry Christmas to us!

 

 2007. gada sākumā nofilmēju kaut kādu steel fun war, vai ko tamlīdzīgu, ko var aplūkot TE.

 9. martā nolēmu spēli quitot, un apr godu tam uzrīkoju drop party, ko var apskatīt spiežot TE.

 Taču, cik zināms, RuneScape tik viegli quitot nevar. Vismaz man tas neizdevās, tādēļ turpināju spēlēt, maijā uztaisīju fun DM ar 25x52, ko arī var aplūkot TE.

 

 Vasaras otrajā pusē redzēju, kā Pure Gee Pee, duel arēnā pelna milijonus, tā nu nolēmu lūgt viņa palīdzību savas purēs izveidē. Tajā rudenī  tapa vairākas, tīri veiksmīgas DA pūres, kuras vēlāk izdalīju cilvēkiem. Tiesa, Labprāt ieliktu stake bildes, taču tikko pārmeklējot datoru, sapratu, ka vairs nav ko rādīt.

  Gada beigās, kad tika noņemts DA un tad izveidots G.E., un trade  limit, mans pacietības mērs bija pilns un es RuneScape quitoju.

 

 2008. gadā mans accounts atradās dīkstāvē un manuprāt es kādam viņu atdevu. Pats sāku spēlēt WoW un par RuneScape aizmirsu.

 

 2009. gada rudenī, vazājoties par internetu, uzgāju lapu rsbot.net. Agrāk biju dzirdējis par dažādiem RuneScape botiem, kā piemēram SCAR, taču nekad nebija pacietība noņemties. Šoreiz saņēmos un pamēģināju. Tā tapa Apinitis 2L, kam sākumā niks bija Zhurkulens. Tas bija 90% botots. Pāris bildītes te:

Stati

Banka

 

 2010. gada sākumā, Apinitis 2L diemžēl  ņēma nelabu galu. Tiesa, tas jau bija paredzams, jo botoju neuzmanīgi un daudz. Kopš tā laika esmu iemācijies spēlēt godīgi. Par šī accounta zaudējumu nepārdzīvoju, jo pats tur neko daudz nebiju darījis.

 Maijā atcerējos par veco, labo Anderhilu un nolēmu dabūt viņu sev atpakaļ. Tā nu dabūju un sāku spēlēt. Šis man ir bijis liels gads Runescape pasaulē, jo esmu dabūjis sešus 99 līmeņus: Magic, Thieving, Firemaking, Woodcutting, fletching, Fishing. Un ļoti domājams rīt dabūšu 99 attack. Par spīti aktīvajai šī gada RuneScape spēlēšanai, labi pavadu laiku ar draugiem un draudzeni.

 

 

 Tā. tas laikam īsumā vbūtu viss Paldies par uzmanību un drīzu tikšanos. smile_mini.gif

 

 

 P.S. Atvainojos, par kļūdām un nesmuko noformējumu. Sākumā viss bija ļoti labi, taču tad man viss netīšām pazuda un tā nu visu uzrakstīto pa daļām saliku kopā, izmantojot  REFOG Keyloger programmu. Kā arī vēlos piebilst, lai neesat pārāk kritiski, jo šis ir mans pirmais raksts.