Šajā rakstā pastāstīšu par savām RuneScape gaitām. Sāku vēlu, un nekas dižs tas nav, bet nu tomēŗ. Kā nu kuram wink_mini.gif

 

Iepazīšanās ar RS.

Par RuneScape man pastāstīja brālēns, kurš savukārt par RuneScape arī bija uzzinājis no radinieka. Mans pirmais akounts bija bumbulis1. Sākums bija kā jau visiem - neko nesapratu, un bija grūti iziet Tutorial Island. Ar brālēna palīdzību man tomēr izdevās salu pabeigt. Ļoti priecājos, ka tiku prom no salas.

 

Naudas pelnīšana.

Kad brālēns (kā nu mācēja) bija apskaidrojis kas un kā, bija jāsāk pelnīt. Toreiz manam brālēnam bija full mithril - tas bija kaut kas tāds - WOW! smiley-eek.png

Lai nu kā, kaut kā bija jāpelna, ar to man atkal palīdzēja brālēns. Viņš man iedeva pickaxe, sakot, ka vispirms jāuztrennējas Lumbridge raktuvēs. Patrennējos, uzreiz pēctam mēs devāmies Al Kharidas raktuvēs. Protams, apkārt ne jau caur vārtiem, jo 10 gp bija liela nauda. Tā sāku kalt ores, ar tiem man nāca pirmais tūkstotis. Par pirmo naudu biju ļoti laimīgs, nopirku sev iron setu.

 

Traģēdija ar Combat, kvesti.

Kad bija sakrāta nauda un nopirktas bruņas, vajadzēja atrast ko sist. Es jau gribēju iztikt ar gobliniem, bet brālēns uzstāja, ka jādodas sist barbari. Nu neko, gājām arī.

Tad es vēl nezināju kas ir ēdiens, kā arī pie barbariem piedzīvoju sakāvi. Mantas protams dabūju atpakaļ, jo tur bija brālēns. Izlēmu, ka labāk iešu pie gobliniem.

Kad bija pagājis kāds laiks, goblini sasisti, nauda sapelnītaRune med sets dabūts, mani sāka interesēt kvesti. Brālēnam gan viņi nepatika, teica ''Kāda gan jēga no viņiem?''. Es skaidri zināju, kāda. Mans mērķis bija iziet Dragon slayer un dabūt Rune platebody. Brālēns teica, ka tas ir neiespējami. Galu galā, man tas izdevās.

 

RS pamešana & atgriešanās.

Kad biju dabūjis savu Rune setu, spēlēt apnika. Man bija sakrāti 100k, jutos bagātākais cilvēks RS'ā. Brālēns jau labu laiku nebija spēlējis RS, izdomāju pats arī pārtraukt spēlēt.

Pēc vairākiem mēnešiem, runājot ar brālēnu atcerējāmies par RS. Domājām, varētu uzspēlēt. Bet, par nelaimi, es biju aizmirsis akounta paroli. Izveidoju jaunu - fishcoker1. Brālēns gan turpināja ar veco, tas gan neliedza man apsteigt viņu skilos. crazy.gif Tad arī es iegādājos savu pirmo p2p, sāku celt Fishing, un nāca lielā nauda. Brālēns pēc kāda laika atkal bija pātraucis spēlet, biju apsteidzis viņu gan skilos, gan naudā.

 

eXs un RuneScape wikia atrašana. RuneScape gals.

Spēlējot vienam kļuva garlaicīgi, sāku meklē latviešus kas spēlē + dažādus guides. Vienā dienā atradu gan eXs, gan RuneScape wikia. Miljoni tagad nāca ļoti ātri, pamazām apnika spēlēt. No wikia's uzzināju daudz dažādu lietu, eXā atradu draugus un sāku interesēties par Minecraft. No sākuma spēlēju gan RS, gan MineCraft, bet tad... RuneScape spēlēju arvien mazāk, MineCraft vairāk. Visbeidzot, izlēmu spert smagu soli - pārtraukt RuneScape pavisam.

Neteikšu, ka man tas ir izdevies. Varbūt vēl pie tā atgriezīšos wink_mini.gif

 

Īsti neatceros RuneScape sākšānu, manuprāt tas varētu būt 2008. gads.

Tiem, kas vēl spēlē, novēlu pamest šo s**u.