''Mazais burvis""


Reiz dzīvoja, kāds parasts puisēns, kuram nekad nav bijuši lieli piedzīvojumi! Viņam bija viens ļoti labs un uzticams draugs, kuru sauca Imis!
Tieši šodien bija kilsantai dzimšanas diena. Viņš kā parasti devās uz mājām, bet jau priekšā viņu sagaidīja tētis. Un viņam bija dzimšanas dienas dāvana. Tā bija melna cepure, kura līdzīnājās raganu cepurei.

/

Kilsanta bija ļoti laimīgs saņemdams savu dāvanu! Viņš nolēma aiziet pie savu draugu Imi, bet par ceļu satika večuku, kurš bija ļoti zinātkārs un vēlējās uzzināt kāpēc viņš valkā tieši šo cepuri. Kilsanta izstāstīja, kur to dabūjis. Večuks uzzinādams, ka puisēnam ir dzimšanas diena uzreiz to apsveica un uzdāvināja tam uguns zizli! Večuks teica, lai puisēns to izmantojot uzmanīgi, ka tā nēsot spēļmanta, bet ar to varot pārvērts kaulus par banāniem, apkakles pārvērst par spēka apkaklēm, ka lietas varot pārvērts naudā, varot cīnities pret briesmoņiem un vēl tekeportēties uz jebkuru pilsētu!

/

Kilsanta tam arī noticēja! Sākumā viņš aizgāja pie sava drauga Imi un abi gāja pastaigāties. Pa ceļu viņi ieraudzīja kādu meiteni, kas Kilsantai ļoti patika. Protams viņam bija kauns izrādīt savas jūtas, jo šai iedomīgajai meitenei nepatīkot parasti zēni. Tā arī viņi pagriezās un gāja projām.

/

Kilsanta nolēma izmēģināt savas spējas, tikai nezināja kā? Viņiem tieši ceļā patrāpījas ubags, kurš diedelēja ēdienu. Viņam bija palikuši tikai pagaišnedēlļas vistu kauli un rune med helm. Kilsanta paprasījai lai ubags iedod šīs lietas..! Un kilsanta kaulus pārvērta bannānos un rune med helm naudā! Vecītis no priekiem jau raudāja.Un kilsanta un viņa draugs bija lielā izbrīnā par paveikto.

/

Viņi gāja tālāk pretī liktenim, tie cerēja vēl pamēģināt kādu burvestības veidu, tikai nevarēja atrast kur un ar ko to varētu izmēģināt.par laimi viņiem priekšā bija juvilier izstrādātājs, kuram izskatījās, ka klājas grūti. Mēs gājām, lai varētu viņam palīdzēt. Viņš izstāstīja savas bēdas, ka neviens viņa izstrādājumus nepērkot! tad Kilsanta nolēma izmēģināt savu nākamo maģiju, ar kuru var pārvērst rotas par spēka rotām. Tas kilsantai arī izdevās. Pārdevējs uzvelkot šo kaklarotu uzreiz juta atšķirību.

/

Drīz jau kilsantu pazina visa pilsēta, jo puisēns viņiem ļoti palīdzēja. Daudzi viņu pat sauca par brīnum zēnu. Pat meitene kura Kilsantai patika sāka flirtēt ar viņu un tas puisēnam arī patika. Kilsanta teleportējas uz Faladoru un nopirka kūku un atnesa ziedus priekš šīs meitenes, jo viņa tā bija lūgusi. Vēlāk meitene jau ar Kilsantu gribēja draudzēties, un kopš šī brīša viņiem gāja jautri. Kilsanta sāka ignorēt savu draugu Imi, par vairs negāja ar viņu kopā.

/

Tas bija tikai līdz brīdim, kad pie Imis pieskrēja pie Kilsantu un teica, ka esot parādījies vēlviens burvis, kas saucot tevi, lai aprunātos! Kilsanta nostājas šim nezināmajam viesim pretī un ilgi nedomādams izaicina viņu uz cīņu.
Visi netika aizcināti, tāpēc ka tas bija duelis!

/

Kilsanta visu laiku viņam šāva ar maģijām, bet šim viesim dzīvības netērēja. Kilsanta bija apjukumā, bet nezināmais viesis smējās..! Pēc pāris sekundēm ''šis svešinieks sāka uzbrukt Kilsantai. Kilsanta centās pretoties, bet viņam tas īpaši neizdevās. Un viņš gandrīz kilsantu nogalināja!! bet atstāja ievainotu. Kad Kilsanta atveseļojās viņs devās, pie cilvēku, no kura tētis pirka viņam cepuri. Viņš teica, ka šīs spējas neatīstot nevar uzvarēt. Viņš teica, ka esot jātic magijai un tā tev noderēs kā aizstāvešanās pret citiem burvjiem! Kā piemēram šis pretinieks, viņu uzvarēja tikai aiz ticības, ko kilsanta nezināja!

/

Pēc šī apmeklējuma, Kilsanta sāka aktīvi trenēties un centās ticēt magijai, kas viņam ar laiku sāka arvien vairāk un vairāk izdoties!
Kilsanta bija aizgājis uz baznīcu pakļauties ticībai, bet tur ieradās atkal negaidītais viesis un aicināja uz dueli! Kilsantas draudzene esot uzaicinājusi, lai pārbaudītu vēlreiz kilsantas spēku. Kilsanta piekrita duelim!

/

Abi burvji izmantoja ticības aizsardzību, ar kuru bija grūti vienam otru ievainot! Nepagāja ilgs laika kad šim nezināmajam viesim šī aizsardzība pazuda, bet kilsantai vēl bija! Kilsanta negaidīja citu brīdi, bet izmantoja izdevību un klupa viņam virsū! Tā viņi cīnījās līdz Kilsanta noslēdz šo kauju ar uzvaru! Kilsanat nogalināja svešinieku...!

/

Pēc kaujas Kilsanta atkal visu laiku pavadīja ar savu draudzeni, bet Imis palika malā tikai noskatīties! Viņš jutās kā izstumtais šajā barā! Imis gribēja vinreiz par visām pateikt Kilsantai acīs to, ko ir paturējis sevī!

/

Imis nepateica, neko nepareizu, jo viņš kilsantai draugs bija jau kopš bērnības, bet šī meitene tikai, tad kad kilsantai parādījās spējas!

/

Kilsantai tas lika aizdomāties!! Viņš ilgi domāji, līdz pēkšņi izdomāja, ka beigs savu spēlēšanos ar burvestībām..! Tas izmeta zizli un cepuri lauka un gāja prom no mājām!

/

Viņš gribēja palikt gan pie meitenes, gan pie Imi, bet tas viņam nebija lemts, tāpēc izvēlējas vieglāko ceļu, aiziet! Varbūt viņš visu varēja vēl mainīt, bet tas tad vairs nebūtu kā agrāk...! Uz tētim galdu viņš atstāja zīmīti

/

Biegas!!!!!!

Paldies saka:
Kilsantai
Jennyfer42,
Imis,
zigurdam5 un citiem..!
Bet kill give me life, kurš traucēja filmēšanos...!