Exa Minecraft serveris ir klāt! Serveris iet uz jaunākās versijas — 1.2.3. Serveris ir PvP/Adventure tipa.

Diemžēl, mēs vēl nevaram garantēt servera nevainojamu funkcionēšanu, jo servera pamatam ir nomainīts kods, kurš vēl joprojām ir nepilnvērtīgs. Lai nu kā, tas nebūs uz ilgu laiku un serveris drīz funkcionēs perfekti, bez kļūdām.

Attiecībā uz vidi, atdzimšanas (spawn) vietā ir pieejami dažādi vides tipi: džungļi, tuksnesis, kā arī patīkami plašumi un nedaudz tālāk arī meži. Atdzimšanas vieta noteikti tiks pilnveidota un regulāri arī atjaunināta, lai tā izskatītos arvien labāk.

Tuvāko dienu laikā tiks pievienots forums. Līdz ar to varēs arī pieteikties servera admina statusam. Iespējams, ka arī tiks atvērts ''web'' veikals, kurā varēs iegādāties kredītus, slotus un citus labumus. Savukārt, šķietami 'ātras' lietas un ierosinājumus, kurus, Tavuprāt, nebūtu nozīmes rakstīt forumā, varēs apspriest grupā: https://exs.lv/group/306 


Drīzumā arī varēs iegūt dažādas balvas, kā exā, tā arī serverī. Balvas varēs iegūt par skaistiem veidojumiem utt. Tā kā lieki netērēsim laiku — nākat serverī, izbaudat servera lielisko gaisotni, taisāt ar draugiem frakcijas un esiet pozitīvi!

Servera adrese: MC.EXS.LV

Laboja mad, labots 2x